ANDRE TYPER TIL SALG

Amtsvej 2, 3450 Allerød

BLANDET BOLIG OG ERHVERVSEJENDOM

12.800.000,-
3,62 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@place2live.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Vi har erfaring med, at der er rigtigt mange ting der skal ordnes i forbindelse med flytning til nye lokaler. Klik på ydelserne her og modtag gratis uforpligtende tilbud fra godkendte leverandører...
Flytning
Tekniske installationer
Rengøring
Kontormøbler
Catering og kantine
Byggeri
Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer : 12-8003

BLANDET BOLIG OG ERHVERV MED MULIGHED FOR YDERLIGERE PROJEKTBYGGERI

Velkommen til Amtsvej 2 helt centralt i Allerød - her udbydes nu denne mulighedsrige ejendom til salg. Her er der tale om en god og solid ejendom, og den byder på mange spændende muligheder, for den rummer nemlig både bolig og erhverv - helt ideelt til udlejning!

Der er mange måder at udnytte denne ejendom på. Som et ekstra plus har sælger allerede fået tegnet et pænt projekt, som der giver mulighed for at bebygge på ejendommen. Pt. har sælger været i dialog med kommunen om at få opført et projekt på 2400 m² boligejendom. Projektet er blevet arkitekttegnet og kan medfølge i handlen.

Ejendommen råder over i alt 676 kvadratmeter, og den byder på mange gode muligheder. 438 kvadratmeter er indrettet som lejligheder, mens 238 kvadratmeter udgør erhvervsdelen. Og med sin attraktive og centrale beliggenhed i hjertet af byen, sikrer den en stabil leje.

Bagved ejendommen ligger desuden en hyggelig og grøn fælleshave, som kan benyttes af lejlighedernes beboere.

Med denne adresse befinder man sig helt centralt lige ved den velbesøgte gågade. Det betyder også, at området er prydet af spændende butikker, spisesteder, indkøb og kulturelle tilbud. Samtidig ligger Allerød Station blot 210 meter fra hoveddøren, og her står S-tog klar og kører ind til Københavns Hovedbanegård på kun 42 minutter. Der er nem og hurtig adgang til motorvejen, og derudover byder byen på gode skoler, daginstitutioner og grønne områder.

Denne mulighedsrige ejendom er uden tvivl et besøg værd!

Forslag til anvendelse

Butikker
Bolig
Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
563.381,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
833,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.599,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
143,-
Pris i kr.
12.800.000,-
Afkast %
3,62 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
676 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
957 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere