SENEST SET
FAVORITTER

Hesselvej 37, 9640 Farsø

Spændende ejendom med mange muligheder - udbydes i budrunde

1.495.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 46600819L

Det er os en fornøjelse at vise jer denne utrolig spændende ejendom. Solid bygning som tidligere har fungeret som Louns/Alstrup

Det er os en fornøjelse at vise jer denne utrolig spændende ejendom. Solid bygning som tidligere har fungeret som Louns/Alstrup Skole med klasse trin op til 7. klasse. Skolen blev nedlagt i 2011 og har siden ca 2012 fungeret som asyl sprogscenter og har stået opvarmet i alle årene. I forbindelse med asylcentret er der lavet forbedringer og nyt ventilationssystem på ejendommen. Skolen er oprindelig opført i 1911, tilbygget i 1996 hvor det formodes at der er lagt nyt tagpap på hele den østlige side af skolen skiftet tagvinduer.

Skolen har et samlet areal på 29.762 kvm hvoraf det meste er udlagt til græs. Stor skolegård og gode parkeringsforhold. Desuden udbygninger som tidligere har været toilethuse samt overdækkede arealer.

Beliggende i landlige omgivelser med plads omkring og tæt til Louns Sø og fjorden. Der er gåafstand til Hvalpsund by hvor der er købmand, gode restauranter, lystbådehavn, færgeleje og strand.

Tilbygningen fra ?96 stor som kontor afdelingen med 4 gode kontor rum, badeværelse, køkken, depotrum og kopi rum. Der er gulvvarme hvor der er fliser, bad og gang. Videre adgang til elevernes indgang/foyer samt stor sal med scene. I foyer er der indgang fra både vest og øst siden, og videre adgang til skolens 1. sal samt klasseværelse mm i stueplan samt videre rundt. Skolen har ca. 8 gode klasselokaler, stort skolekøkken, stort billedkunstlokale, gymnastisk sal med badefaciliteter, opholdsrum, toiletrum , depotrum, pedelrum. I kælder er der stort aktivitetsrum og tidligere fyrrum.

Der gøres opmærksom på at ejendommen ligger i landzone i et område som er udlagt til offentlig formål. Der skal derfor søges kommunal tilladelse til anden anvendelse af ejendommen.

BEMÆRK denne ejendom sælges for Vesthimmerland Kommune og udbydes i henhold til "Lov om kommunernes styrelse §68" & "BEK. nr. 799 af 24/06/2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme."

Der gøres opmærksom på at sælger ikke er forpligtet til at sælge huset til den udbudte pris, samt at tilbudsgiver ikke er afskåret fra at afgive et højere købstilbud end den fastsatte pris ligesom sælger er berettiget til at forkaste alle indkomne købstilbud.

Kontakt mægler for nærmere information og budmateriale. Alle bud skal afleveres på budmateriale fra RealMæglerne Farsø og være mægler ihænde i lukket kuvert senest d. 22. oktober 2020 kl. 12.00.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
14.601,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
7,-
Pris i kr.
1.495.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
697,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2144 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
29762 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Foyer
Kælder
Opholdsrum
Parkeringsforhold
Toiletrum
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK