SENEST SET
FAVORITTER

Elsøvej 105, 7900 Nykøbing M

Investeringsejendom med attraktiv afkast

6.650.000,-
10,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91201249

Ca. 70% af ejendommen udlejet til GreenTech Rotaprint A/S og ca. 1.200 kvm til købers disposition. Gode parkeringsforhold.

Beliggenhed og område:
Ejendommen er beliggende i erhvervsområde ca. 1 km nordvest for Nykøbing Mors centrum. Nærmeste naboer er Vinderup Maskinforretning, Revision Limjorden og DLG samt flere andre større og mindre lager-/produktionsvirksomheder herunder bl.a. Kunststof-kemi Skandinavia A/S. I området i øvrigt findes endvidere bl.a. Falckstation og tømmerhandel.

Nykøbing er den største by på Mors med ca. 9.000 indbyggere og øens kulturelle centrum. Ca. halvdelen af øens beboere bor i området omkring Nykøbing.

Beskrivelse:
Ejendommen er bebygget med ca. 4.000 kvm og kælder på 133 kvm. Ejendommen opført i perioden fra 1976 og frem til 2012. Ejendommen er en blandet kontor og produktionsejendom primært opført i røde mursten samt tilbygning med stålplader. Ejendommen er isoleret og opvarmet med Naturgas. Loftshøjden er mellem ca.
4 m i den ældste del og ca. 10 m i trykkeridelen. Der er flere portindkørsler til ejendommen ligesom der er etableret sluse. Kontordelen er en blanding af cellekontorer / møderum og åbent kontorlandskab. Endvidere nyere carport / overdækning på ca. 125 kvm.
Ejendommen fremstår generelt i en god vedligeholdelsesstand.

Trafikale forhold:
Der er offentligt transportforbindelser i form af bus ca. 150 m fra ejendommen. Asfalteret parkeringsplads med over ca. 50 p- pladser foran ejendommen samt yderligere ca. 10 pladser i forbindelse med produktionsdelen.

Ejendommen ligger 6 km nord for Sallingsundbroen der forbinder Mors og Salling og ca. 30 km nord for Skive af hovedvej 26.

Planforhold:
Ejendommen er omfattet af delområde B, lokalplan 17.45. Området må kun anvendes til erhvervsformål som udstillings- og kontorvirksomhed samt mindre lager-/ produktionsvirksomhed. Endvidere tillades forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området.

Der må i området kun drives virksomhed som ikke eller i kun ubetydelig grad medfører gener i form af støj, luftforurening eller lugt.

Lejeforhold:
Ca. 70% af ejendommen er udlejet til Greentech Rotaprint A/S med en uopsigelighed til 01.03.2021 og herefter 6 måneders opsigelse. Der henvises endvidere til rentabilitet i salgsopstillingen.

Forslag til anvendelse

Kontor
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
888.626,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
218,-
Årlige driftsudgifter kr.
190.697,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
47,-
Pris i kr.
6.650.000,-
Afkast %
10,50 %
Kr./m²
1.630,-

Lokalet

Etage areal
4079 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13096 m²

Faciliteter

Kontorlandskab
Kælder
Møderum
Parkeringsplads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere