SENEST SET
FAVORITTER

Fuglsangsgade 12A, 9550 Mariager

Attraktiv investeringsejendom med central beliggenhed i

3.500.000,-
7,31 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ABB1022

På Fuglsangsgade 12-14 udbydes denne attraktive investeringsejendom. Den centrale placering i Mariager by gør ejendommen til et

På Fuglsangsgade 12-14 udbydes denne attraktive investeringsejendom. Den centrale placering i Mariager by gør ejendommen til et attraktivt sted at slå sig ned for lejerne, og ejendommen har også altid været "udlejnings-sikker". Ejendommen har i alt 6 boliglejemål i smukke, historiske rammer. Mariager centrum er smuk og indbydende og har altid været et populært sted at bo. Selve ejendommen er kendt som "Apotheker-gaarden", og man fornemmer virkelig historiensvingesus når man ser ejendommen og omgivelserne!
 
Ejendommen har prydet bybilledet i Mariager siden 1700 tallet er ejendommen løbende vedligeholdtog gennem renoveret senest i 1994, hvorfor både ejendommen og lejemålene fremstår i særdelespæn stand. Ejendommen består af 2 bygninger med 6 boliglejemål som i alt udgør 439 kvm. Boliglejemålene varierer i størrelse fra 56 kvm. til 83 kvm. 
 
Ejendommen er fredet, hvorfor der ikke vil blive udarbejdet energimærke på ejendommen.
 
Der er byfornyelseslån på ejendommen, som overtages af køber. Byfornyelseslån betales (hhv helt ogdelvist) af staten.
 
Ejendommen har en helt særlig beliggenhed – adressen lægger sig nemlig i midtbyen og kun fåhundrede meter fra det hyggelige torv. De brostensbelagte gader og stræder huser alt fra velkendtekædebutikker og specialforretninger til cafeer, restauranter og kultur. Her i Mariagers købstadsmiljøhersker der kort sagt en helt særlig atmosfære, og som endnu et plus er byen certificeret som‘Cittaslow’, hvilket betyder, at der er fokus på at fremme det gode lokale liv. Det maritime havnemiljøtiltrækker folk fra nær og fjern, og som prikken over i’et er byen omgivet af noget af landetssmukkeste natur.
 
Ejendommen blev for år tilbage byfornyet, og i den forbindelse overtages udenfor købesummen 2indekslån, hvor hele ydelsen på lånene betales af stat/kommune. Desuden overtager køber indekslånmed restgæld ca. kr. 156.000,-, hvor Kommune betaler 38% af ydelsen, og debitor betaler resten. I takt med nedbringelse af restgælden ændres noget af den kommunale støtte til også at omfatteafdrag.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
320.889,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.103,-
Årlige driftsudgifter kr.
69.261,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
238,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
7,31 %
Kr./m²
12.027,-

Lokalet

Etage areal
291 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
716 m²

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere