SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 35, 9800 Hjørring

Markant og smuk bindingsværksejendom

3.498.000,-
7,64 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400373

Sælges med Restaurant Hereford House som lejer - startet 1985. 37 års goodwill og et stærkt brand såvel lokalt som nationalt

• Sælges med Restaurant Hereford House som lejer - startet 1985
• 37 års goodwill og et stærkt brand såvel lokalt som nationalt
• Mulighed for op til 5-årig lejekontrakt
• Bynær beliggenhed i Nørregade i Hjørrings gamle bydel
• Markant og smuk restaureret bindingsværksejendom
• Gode afskrivninger – est. ca. 130 t.kr. p.a.

I hjertet af Hjørrings gamle bydel, på Nørregade 35, findes denne 386 m² store bindingsværksejendom. Ejendommen sælges med Hereford House som lejer på en 5-årig lejekontrakt.

Restaurant Hereford House blev opstartet tilbage i 1985, og der har været restauration i ejendommen siden 1973. I dag indeholder ejendommen a la carte køkken, restaurant, vinbar, selskabs- og konferencelokaler, samt gode muligheder for udeservering med 30 siddepladser i et hyggeligt baggårdsmiljø. Den samlede ejendom fremstår velvedligeholdt ude som inde.

Ejendommen har en historie som går tilbage til ca. 1793, hvor den formentlig er opført. Den er beliggende i Købmand Riis´gård i Nørregade, og er en af Hjørrings ældste bygninger, og det ene af Hjørrings blot 2 velbevarede bindingsværkshuse (det andet Provstegården i Vestergade). Det har arkitektonisk stor værdi, og står i dag smuk bevaret og vedligeholdt.

Bygningen fordeler sig på 3 plan, med 140 m² i stueplan og 1. sal samt 106 m² i tagetagen. Restaurantionsdriften er primært i stueplan og 1. sal. Fra vindfang mod Nørregade træder man ind i en præsentabel entré. Køkken, kølerum og toiletter udgør den ene halvdel tv., og restaurant med vinhandel og vinkølerum den anden th. Der er fra restauranten udgang til gårdhave. Fra entreen er der opgang til 1. sal med a la carte køkken, barområde og plads til 60 spisende gæster. Tagetagen har tidligere været anvendt til værelser, og bruges i dag til lager, kontor, opbevaring og ejendommens nyrenoveret varmesystem, som blev installeret i 2020.

Ejendommen er fredet og der betales kr. 0 i grundskyld. Bygningen er opført i bindingsværk og tagkonstruktionen er halvalmtag beklædt med røde tegl. Vinduerne er primært et-lags glas med forsatsruder. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Lejevilkår kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech.

En sjælden mulighed for suverænt beliggende restauration med en veldrevet forretning. Oplagt for brugeren, der eventuelt kan køre stedet videre, men ligeledes investor, som eventuelt selv har forpagter klar.

Forslag til anvendelse

Restauration

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
300.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
777,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.102,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
114,-
Pris i kr.
3.498.000,-
Afkast %
7,64 %
Kr./m²
9.062,-

Lokalet

Etage areal
386 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
223 m²

Faciliteter

Vindfang
Gård
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Kølerum
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere