SENEST SET
FAVORITTER

Tinghøjen 99, 9850 Hirtshals

Attraktiv projektgrund

6.995.000,-
-2,12 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2691I

 

Attraktiv og sjældent udbudt projektgrund med mulighed for udstykning fra 36 til 42 grunde med enestående havudsigt til Vesterhavet, Hirtshals by og havn samt det bakkede naturlandskab ved Horne Kirke.

Lokalplanområdet ligger nord/vest for Horne med let adgang til motorvejen mod Aalborg og med gode forbindelser med offentlige transportmuligheder med både bus og tog. Området ligger nord for Horne Kirke og omfatter et område på ca. 6,5 ha. bestående af en skøn billednatur med søer, diger, gravhøje og skov. Skønne naturstier er allerede anlagt i området. Dermed er der ideelle muligheder for at skabe et attraktiv og unikt bo miljø.

Lokalplanen for området har til hensigt at sikre et attraktiv, bæredygtigt og grønt boligområde med optimal udnyttelse af områdets særlige egenskaber og naturrige kvaliteter. Grundenes byggefelter er gennemtænkte ned til mindste detalje for at få optimal helhedsudnyttelse af lyset og ikke mindste den fantastiske udsigt. Bestemmelserne i lokalplanen giver arkitektonisk frihed, dog stadig med en overordnet og ensartet hovedlinje, der er medvirkende til at bibeholde harmoni i byggeriet.

Lokalplanen er opdelt i fire delområder, og der kan bebygges åben/lav bebyggelse til boligformål med én bolig på hver grund. Grundarealet pr. grund skal være på minimum 700 m² og maksimalt 1.300 m².

Alt i alt en projektgrund, der skal opleves!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.706,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
6.995.000,-
Afkast %
-2,12 %
Kr./m²
107,- (grundareal)
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
65134 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK