SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 3, 9800 Hjørring

Investeringsejendom med byggeret

9.950.000,-
6,48 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400328

8 boliglejemål og 2 erhvervslejemål samt est. byggeret på ca. 450 m²

- God udlejningsejendom i Hjørring Midtby inkl. byggeret
- Beliggende centralt i spændende byudviklingsområde
- 8 boliglejemål og 2 erhvervslejemål samt est. byggeret på ca. 450 m²
- Attraktiv byggeret tæt på Vendsyssel Teater og med facade mod Mammutpladsen
- Godt startafkast for investor

Jernbanegade 3 er beliggende centralt i Hjørring. Jernbanegade gennemgår en positiv udvikling i takt med midtbyens byudvikling, herunder midtbystrategien ”Hjørring – en nytænkt bymidte” Vendsyssel Teater, Musikskolen og åbningen af Jernbanegade mod Mammutpladsen og teaterpladsen.

Ejendommen er i dag fuldt udlejet, med 8 boliglejemål fordelt på 1.sal med 3 stk. 2-værelses lejligheder med egen terrasse samt 1 stk. 2 værelses uden terrasse og 1.stk. 3-værelses uden terrasse. På 2. sal er der 4 stk. 2-værelses lejligheder uden terrasse. Herudover 2 erhvervslejemål i stueplan på henholdsvis 101 m² og 232 m².

Nuværende drift giver et godt startafkast for investor.

Herudover tilbyder matriklen, at der forventeligt kan opføres ca. 450 m² nyt boligbyggeri til 5 stk. ejerlejligheder, svarende til en byggeretsværdi på kr. 1.125.000,- (ca. kr. 2.500 pr. byggeretsmeter). Der foreligger projektmateriale, som kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Det påhviler køber selv at foranledige et forhåndstilsagn indhentet og et eventuelt projekt godkendt hos Aalborg Kommune. Byggeretsprisen indgår i den i rentabilitetsberegningens anførte kontantpris.

Nugældende bygning er opført i 1890, og forestået større renovering i 2003, med bl.a. ny tagbeklædning, isolering og delvis nye vinduer. Ejendommen blev i 2020 udvendigt gennemrenoveret med nyt tag samt 60% af alle vinduerne skiftet til nye vinduer.

Erhvervsdelen tilbyder to gode lejekontrakter. Saigon Grill har været lejer i ejendommen siden 19xx, og det tidligere Cafe Chic, er nyindrettet og renoveret til Japansk Restaurant i 2019. Indvendig er restauranten total renoveret i 2021 med nye vægge, gulve, køkken, kælder mv.
Facaden er pudset, og malet i henholdsvis rød nuance for Restauranten og sort nuance for Grillbaren. Erhvervsdelen fremstår i pæn og præsentabel stand.

De 8 boliglejemål er beliggende på 1. og 2. sal, indrette med 4 lejligheder på hver etage. Fordelingen er 2 etværelses lejligheder og 6 toværelses lejligheder. Lejemålene fremstår overordnet i en pæn og velholdt stand, om end at indretning og materialer varierer. Facaden er mursten malet i en hvid nuance og taget er beklædt med tagpap.

Ejendommen står overordnet i en middelgod stand, om end bygningen er af ældre dato, og der kan forventes løbende renovering.

Forslag til anvendelse

Boligbyggeri
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
754.103,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.008,-
Årlige driftsudgifter kr.
195.897,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
262,-
Pris i kr.
9.950.000,-
Afkast %
6,48 %
Kr./m²
13.302,-

Lokalet

Etage areal
748 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
597 m²

Faciliteter

Kælder
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere