SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 11, 9760 Vrå

Fri lejefastsættelse – byggeri fra 2004

11.440.000,-
5,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400225

Velpasset, nyere andelsboligforeningsejendom - 12 boliger i stueplan, 1 lejlighed på 1. sal

Ejendommene udbydes til salg for Andelsboligforeningen Midtbyen. Ejendommen omfatter 2 matrikler på hver sin side af Borgergade. I alt er der tale om et samlet grundtilhørende på 2.575 m2, pt. bebygget med godt 40%.

I alt omfatter byggeriet 12 stk. ældre- og handicapvenlige boliger, opført i 2004, i gode materialer. Siden opførelsen har ejendommen fungeret som andelsboligforening. Facaderne er af mursten i en lys nuance. Vinduerne energiruder isat hvide vedligeholdelsesfri rammer, mens tagene er almindelige sadeltage. Boligerne har alle eget loftsrum, der på sigt eventuelt kan tillægges de respektive boliger, som disponibelt rum, hems eller tilsvarende. I en del af den østlige side af Borgergade er der indrettet en gæstebolig (Borgergade 13C), der dog mangler et køkken, såfremt at arealet skal helårsudlejes. Det påhviler køber selv at forestå dette, for egen regning.

Det forventes at den primære del af andelshaverne ønsker at forblive lejere på ejendommen, lige som 4 af boligerne allerede er udlejede på en almindelig 9A-lejekontrakt jf. den i prospektet værende lejeoversigt.

På ejendommen er der udlagt i alt 12 stk. parkeringspladser. Den øvrige del af matriklerne er primært udlagt til have og terrasser.

Ejendommen er qua tidligere aktivitet registreret V2-forurenet, idet dette dog ikke er til hinder for den nuværende anvendelse af ejendommen. Opvarmning sker via fjernvarme og bygningsmassen er energimærket med karakteren ”B”.

Andelshaverne kan ved salg vælge at forblive lejere til den på lejeoversigten anførte leje og køber kan udleje resterende boliger til markedsleje. Lejevilkår for andelshaverne i øvrigt;

-Årlig lejestigning efter Nettoprisindekset.
-Depositum svarende til 3 mdrs. husleje.
-Ingen husdyr.
-Lejer har den indvendige vedligeholdelse.
-Lejer betaler acconto vand, varme og el direkte til forsyningsselskaberne.
-Lejemålet overtages i den stand, som lejemålet er og forefindes på ikrafttrædelsestidspunktet.
- Lejemålet afleveres som det er overtaget, når bortset fra almindeligt slid og ælde. Hvis lejemålet fraflyttes inden for en periode på 2 år fra overtagelsesdagen, skal lejemålet ikke istandsættes, medmindre at der er sket skader på lejemålet i lejeperioden.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
794.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
751,-
Årlige driftsudgifter kr.
175.875,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
166,-
Pris i kr.
11.440.000,-
Afkast %
5,50 %
Kr./m²
10.823,-

Lokalet

Etage areal
1057 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2575 m²

Faciliteter

Handicapvenlig
Parkeringsplads
Sadeltag
Køkken

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere