SENEST SET
FAVORITTER

Nordens Alle 1A, 9800 Hjørring

Særdeles velbeliggende rækkehuse i Hjørring

2.495.000,-
5,74 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3485

2 rækkehuse på attraktiv adresse i Hjørring.

2 rækkehuse på attraktiv adresse i Hjørring.

Nordicals Vendsyssel udbyder denne portefølje med 2 rækkehuse i veldrevet ejerforening. Rækkehusene er opført i 1992 og er gennemgribende renoveret indenfor de seneste år, med b.la. køkkener, gulve osv. begge fremstår særdeles velholdte. Her er det ekstra nemt at være udlejer, da foreningen varetager alle fælles udenomsarealer, forsikring, renovation og store dele af udvendigt vedligehold. Foreningen investerer løbende i ejendommene. Senest er der malet udvendigt og skiftet tagrender mv.

Til alle rækkehusene i foreningen er der store carporte og redskabsskure og egne haver / terrasser, hertil fælles skur, fælles arealer, parkering mv.

Porteføljen, der udbydes, består af 2 rækkehuse.

Bemærk: Fri leje/markedsleje.

Nordens Alle 1A, 9800 Hjørring
Meget velindrettet rækkehus i 1,5 plan. Rækkehuset er beliggende i attraktivt område tæt ved populær skole, indkøb, og skønt naturområde.

Boligen er indrettet med entre med adgang til badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse med skabe. Rigtigt flot nyere køkken/alrum indrettet med god skabs- og bordplads. Alt i nye hårde hvidevarer. Soveværelse med godt lysindfald. Stor stue med skønt lysindfald og gode indretningsmuligheder, herfra er der direkte udgang til terrasse. Opgang til 1. sal med repos og to store værelser.

Nordens Alle 1D, 9800 Hjørring Meget velindrettet rækkehus i 1,5 plan. Rækkehuset er beliggende i attraktivt område tæt ved skole, indkøb, og skønt naturområde.

Boligen er indrettet med entre med adgang til nyere badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse med skabe. Dejligt nyere køkken / alrum indrettet med god skabs- og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Der er bygget flot glas karnap i køkken med ekstra spiseplads og flot lysindfald. Stor stue med skønt lysindfald og gode indretningsmuligheder, herfra er der direkte udgang til stor træterrasse. Opgang til 1. sal med repos og to store værelser.

Fælles for disse attraktive rækkehuse er at de er opdelt således de evt. kan frasælges enkeltvis. Standen på de enkelte lejemål er
rigtig god og alt fremstår særdeles velholdt. Lejere varetager indvendigt vedligehold. Alt forbrug er på egne målere samt der er indlagt fællesantenne og internet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
177.504,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
896,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.496,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
179,-
Pris i kr.
2.495.000,-
Afkast %
5,74 %
Kr./m²
12.601,-

Lokalet

Etage areal
198 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1617 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spiseplads
Parkering
Redskabsskur
Terrasse
Køkken

Teknik

Internet
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere