SENEST SET
FAVORITTER

Mosbjergvej 135A, 9870 Sindal

Unik liebhaverejendom med gode udlejningsmuligheder!

17.900.000,-
3,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: JFL0001-3

 

Velkommen til Korsholt - en ejendom midt i den smukke danske natur. Ejendommen består af et stuehus, en længe med tre velindrettede lejligheder, gildesal med eget køkken og toilet, gode udbygninger, samt en søpark, skov og landbrugsjord. I alt får man her cirka 115 ha. som byder på mange udlejningsmuligheder eller institutionelle formål. Mulighederne på ejendommen er mange!
 
Stuehuset er symmetrisk opbygget med en stueplan, der indeholder to halls, spisestue, køkkenalrum, opholdsstue, to badeværelser, to værelser, bryggers og kontor, mens førstesalen gemmer på endnu tre værelser, badeværelse samt et par separate rum til garderobeopbevaring. Stuehuset der i alt er på 442 kvm. kan udlejes til den pladskrævende familie eller opdeles i flere lejligheder. 
 
Vestre længe indeholder: Tre lejligheder, hvoraf 2 er udlejet mens den 3 i dag bruges som ferieudlejning til turister. Yderligere er der en stor charmerende gildesal i rustikke materialer med køkken og eget toilet. Gildesalen er tidligere blevet brugt til udlejning til forskellige arrangementer. Til sidst i længen er der et værksted med indbygget løbekran. Værkstedet kunne indrettes til yderligere en lejlighed. 
 
Maskinhus (nederste længe) 365 m2 bygning fra 2007 der benyttes som lager/maskinhus.
 
Maskinhus: 180 m² bygning oprindelig opført som hangar til sportsfly. Anvendes nu som lager og maskinhus.
 
Lagerbygning: 634 m2 bygning der benyttes primært til opbevaring af flis.
 
Savværk: 150 m2 bygning.
 
Portbygning: Portbygningen er indrettet med dobbeltgarage. Desuden er her et mindre værksted med gårdens fuldautomatiske flisfyrings-anlæg. Endvidere et mindre depotrum med vaske-og slagterum.
 
Lade/maskinhus: En særdeles robust og gedigen bygning opført med trærammespær, støbt bund, betonelement vægge, stor ledhejseport i østgavl samt to mindre porte. En bygning med stor frihøjde og mange anvendelsesmuligheder.
 
Jorden: Cirka 60 ha er delt op med 58 ha. fredskov og en ikke fredskovspligtig bygningsparcel på omkring 2 ha., der giver mulighed for byggeri eller frasalg, alt imens 54 ha. er tilstødende landbrugsjord, som kan bortforpagtes eller sælges.
 
Søerne:Vest for "Korsholts" bygninger ligger et område kaldet "Søparken", som omfatter hovedparten af de i alt 8 søer. Et dejligt og levende naturområde med etablerede stiforløb for spadsereture og gode fiskemuligheder. Tidligere er søerne blevet brugt til Put & Take fiskeri, men ”Søparken” er bestemt også et ideelt område at åbne for turister eller andre besøgende.Jagten:Jagten på "Korsholt" er særdeles god og varieret. Den er kendt i jægerkredse som en af de bedste på egnen. Jagtmulighederne er store på grund af den meget afvekslende kombination af skov, agerjord, eng, mose, vandløb og ikke mindst de 9 søer, som i høj grad medvirker til et attraktivt og afvekslende jagtterræn. Jagtmulighederne omfatter en fast bestand af dådyr, rådyr samt strejfende kronvildt foruden harer og ræv m.m. Af fuglevildt kan nævnes fasan, ænder, gæs, snepper m.fl. Jagthytte opført i træ med eternittag. Elopvarmet.
 
Jagten er udlejet. Ejendommen er ideelt placeret midt mellem Hjørring og Frederikshavn i smukke, naturrige omgivelser. Sindal ligger ca. 3 km fra adressen og giver skole- og pasningsmuligheder for de yngste, mens der også er en mindre lufthavn i byen. Fra selve adressen er der gode busmuligheder, mens motorvejen nemt kan tilgås, og så er der bare 45 minutter til Aalborg og Aalborg Lufthavn. Som allerede nævnt er der på Korsholt mange muligheder for den garvede investor, som virkelig kan få lov til at udfolde sig med de mange forskellige udlejningsmuligheder. Mulighederne er ligeledes mange for institutioner eller for iværksætteren som ønsker sit nye projekt.  
 
Historie: Hvis væggene på "Korsholt" kunne tale, så ville de fortælle en lang og spændende historie, som strækker sig helt tilbage til omkring 1450, hvor stedet første gang blev omtalt.Den daværende ejer af "Korsholt" udstedte et gavebrev til den katolske kirke i Hørmested. I gavebrevet forpligtede man sig til at levere brød og vin til kirken. Sådan et gavebrev blev ofte givet på et dødsleje, hvilket var ret almindeligt på katolsk tid."Korsholt" var oprindeligt en stor selvejergård. I 1525 var det Joen Heillesen, der var ejer af gården. Han havde, ligesom sine standsfæller, deltaget i Klementfejden (bondeoprøret i 1534) og dermed tvunget til at afstå gården til Kronen.Senere er "Korsholt" nævnt i Jydske Samlinger som hørende under Nejst og nævnes som kirkens gård. "Korsholt" ses ikke at være indløst efter fejden og er da kommet under kronen, som i år 1561 skøder den til Gregers Truidsen Ulfftand til Gl. Estrup og Torup i Skåne.Gregers Truidsen Ulfftand var gift med Karen Eriksdatter Banner, som arvede Høgholt i Hørmested, som på det tidspunkt var en almindelig gård, hvoraf han oprettede en hovedgård.Her blev "Korsholt" lagt under som fæstegård, som ved matriklen i 1664 ikke stod for ledningsskat. I 1717 kom "Korsholt" under Eskær i Mosbjerg som en arv.i 1805 købte Palle Olesen "Korsholt" fri af Eskær. Han havde været fæstebonde på "Korsholt" siden 1794 og betalte 1.200 rigsdaler. Siden 1805 har "Korshol været i familiens eje, og sælger er 6. generation på ejendommen.
 
Velkommen!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
724.100,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
490,-
Årlige driftsudgifter kr.
107.350,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
73,-
Pris i kr.
17.900.000,-
Afkast %
3,42 %
Kr./m²
12.111,-

Lokalet

Etage areal
1478 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1144563 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Toilet
Gård
Hall
Opholdsstue
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Ledhejseport

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere