SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 36A, 9800 Hjørring

BUTIKSLOKALE OG BOLIG MIDT I GÅGADEN HJØRRING

1.495.000,-
9,93 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ABL0049

Midt i Hjørring by tæt på Metropol udbyder vi nu denne ejendom til blandet bolig og erhverv. På 1. salen er der 2 stk. 2

Midt i Hjørring by tæt på Metropol udbyder vi nu denne ejendom til blandet bolig og erhverv. På 1. salen er der 2 stk. 2 værelseslejligheder på hhv. 78 og 60 kvm. I stueplan er et stort butikslokale med tilhørende toilet. Her er der rig mulighed for, at du kan skabe nøjagtig den butik og indretning, du ønsker, da stueplanen trænger til lidt håndværker-snilde og optimering. Yderligere er der en kælder til ejendommen med flere disponible rum. 
 
Butikken giver kunderne et rigtig godt indtryk udefra, når de kommer gående ad Østergade, med store, flotte vinduespartier, der giver en god synlighed og let tiltrækker opmærksomhed fra forbipasserende. Kunderne bliver budt velkommen af de flotte, indbydende vinduer med god plads til spændende udstillinger, der let fanger blikke udefra. Selve butikken består af ét stort, flot rum med et fantastisk lysindfald, der kan indrettes på et utal af måder. Bag butikken venter et disponibelt rum samt et gangareal med toilet og yderligere et disponibelt rum bagved. Herfra er der også tilgang til trappen og en udgang til baggården. I kælderen kan du se frem til fremragende opbevaringsmuligheder med flere disponible rum i forskellige størrelser, som kan indrettes og udnyttes efter behov.
 
Med denne meget attraktive beliggenhed midt på gågaden, kan du se frem til en af de bedst mulige placeringer for en butik, der ønsker mange forbipasserende og et aktivt bymiljø, hvor du bliver en vigtig del af det rige handelsliv i byen. Her er en af de vigtige faktorer byens offentlige transport, der gør det nemt og bekvemt at komme til midtbyen fra oplandet - fra butikken er der nemlig kun en kort gåtur ned til Hjørring Station med både tog og bus. Her er potentiale for en bred kundekreds med mange besøgende fra både Hirtshals og Løkken.
 
Lyder dette som de perfekte rammer for dig, så book gerne en fremvisning i dag!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
204.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.085,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.622,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
301,-
Pris i kr.
1.495.000,-
Afkast %
9,93 %
Kr./m²
7.952,-

Lokalet

Etage areal
188 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
236 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere