SENEST SET
FAVORITTER

Soph Thomsens Gade 9, 9800 Hjørring

Boligudlejningsejendom med central beliggenhed i Hjørring

1.495.000,-
5,65 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3300

Flot vedligeholdt ejendom

Ejendommen er opført i 1926 og har løbende gennemgået en større renovering og modernisering. Til ejendommen er der yderst pænt og hyggeligt gårdmiljø og pæn have bagved. Derudover er der garage som lejerne har adgang til.

Lejemålet i stueetagen byder på rigtig dejlig 2 vær. lejlighed på 73 m2. Lejemålet har egen indgang med lys entre med skabe. Herfra er der adgang til køkken med rigtigt god skabsplads, moderne hvidevarer inkl. opvaskemaskine. Stor stue med trægulve, lyse lofter og rigtig godt lysindfald. Soveværelse der vender mod vest og er i en rigtig god størrelse. Lyst og pænt badeværelse fra 2015. Udgang til have fra baggang i køkken. Til lejemålet er der eget aflåst kælderrum.

Lejemålet på 1. salen byder på rigtig dejlig 2 vær. lejlighed på 56 m2. Egen indgang med lys entre med god plads. Herfra er der adgang til stue med trægulve, lyse lofter og rigtigt godt lysindfald. Køkken med rigtigt god skabsplads, moderne hvidevarer. Lyst og pænt badeværelse fra 2015. Soveværelse der vender mod øst og i en rigtig god størrelse. Lejligheden har godt lysindfald via store vinduer, kvist og ovenlys vinduer. Til lejemålet er der eget aflåst kælderrum.

Hjørring har 25.706 indbyggere (primo 2020), mens 64.482 ditto befolker hele kommunen. Hvor Hjørring Kommune oplever en mindre tilbagegang i befolkningsantallet, oplever byen Hjørring en lille fremgang. En tendens, der harmonerer med mønstrene i yderområder kloden over, og forklaringen skal blandt andet findes i byens størrelse, hvor Hjørring har mange fordele i forhold til livet i de mindre byer. Her er teatre, biograf og bibliotek, og her er både gågade og butikscenter. Om sommeren slår mange af Vendsyssels turister da også en smut forbi byen, når vejret siger shopping. Her finder du også sygehus, et væld af skoler, flere ungdomsuddannelser, lærerseminarium og sygeplejeskole. Uddannelserne er med til at tiltrække unge til byen, hvor en del faktisk ender med blive boende efter dimission.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
108.105,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
886,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.022,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
197,-
Pris i kr.
1.495.000,-
Afkast %
5,65 %
Kr./m²
12.254,-

Lokalet

Etage areal
122 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
392 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gårdmiljø
Kælderrum
Trægulve
Køkken

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere