SENEST SET
FAVORITTER

Skipper Clements Vej 17, 9800 Hjørring

Boligportefølje

4.695.000,-
6,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205084

Centralt i Hjørring – 7 boliglejemål fuldt udlejet portefølje

Porteføljen sælges på vegne af tømrermester, der over en årrække har samlet de i alt 7 boliglejemål sammen. De samlede lejeindtægter andrager i dag kr. 412.500,-, til et startafkast til knap 6%, og det vurderes, at der er lejereserver på flere af lejemålene. I dag er snitlejen på kun kr. 716 pr. m².

Skipper Clements Vej 17:
3 stk. beboelseslejemål i gulstensejendom. Adgang til stor, fælles have for lejerne. Lejemålene er af nuværende ejer løbende renoverede og fremstår i pæn stand.

Bispensgade 150 – ”Frede”: Ejendommen har tidligere delvist tjent som bolig for nuværende ejer, og bygningen omfatter 2 stk. beboelseslejemål. Der er parkering til begge lejemål, og fælles vestvendt have, som nuværende lejer af stuelejligheden ser efter. Lejerne har begge adgang til vaskeri og opbevaringsplads i ejendommens kælder. Ejendommen fremstår med hvidmalede murstensfacader og sadeltag med valmede gavle.

Frederikshavnsvej 6: Udlejet parcelhus med 1 beboelseslejemål. Ejendommen fremstår renoveret, inde som ude, og med sadeltag belagt med røde teglsten. Der er parkering og lukket terrasse/gård, på det flisebelagte grundtilhørende.

Lille Østergade 10: Rækkehus med 1 beboelseslejemål og tilhørende, lukket gårdhave. Ejendommen fremstår med flotte hvidemalede facader og et sadeltag med kviste, belagt med røde eternitplader. Lejemålet fremstår i pæn stand med køkken og bad af fin standard.

En attraktiv boligportefølje med lejemål med en høj genudlejningshastighed, herunder i en god størrelse jf. den i sagspræsentationen værende lejeoversigt.


Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
412.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
716,-
Årlige driftsudgifter kr.
125.532,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
218,-
Pris i kr.
4.695.000,-
Afkast %
6,25 %
Kr./m²
8.151,-

Lokalet

Etage areal
576 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1261 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Kviste
Kælder
Parkering
Sadeltag
Teglsten
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere