SENEST SET
FAVORITTER

Bispensgade 157, 9800 Hjørring

Boligudlejningsejendom med central beliggenhed i Hjørring.

1.595.000,-
6,23 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3262

Ejendommen byder på 2 boliglejemål på hhv. 77 og 51 kvm.

Ejendommen er opført i 1924 og er i løbet af 2018 gennemgået en større renovering og modernisering. I forbindelse med den større renovering i 2018 bør det nævnes, at lejlighederne er blevet gennemgribende renoveret, udvendigt er facaden blevet pudset og vinduer og døre er blevet udskiftet.

Adgangen til ejendommen er via pæn trappeopgang der giver adgang til de to boligmål. Disse er fordelt med én i stueetagen og én på 1. salen. Lejligheden i stueetagen byder på flot stort HTH køkken fra 2018. Herfra er der direkte adgang til stor lys stue med gode indretningsmuligheder og med direkte adgang til soveværelset. Derudover byder lejligheden på fint badeværelse ligeledes fra 2018. Lejligheden på 1. salen byder på fin stue med direkte adgang til HTH køkken fra 2018. Køkkenet er indrettet med god skabs-/ og bordplads og fungere rigtig fint til lejligheden. Endvidere er der soveværelse med god skabsplads samt et fint lystbadeværelse fra 2018. Til ejendommen er fint kælderrum med gode disponible rum. Arealerne omkring ejendommen fremstår pænt. Til ejendommen er der carport samt skur til opbevaring.

Hjørring har 25.218 indbyggere (primo 2019), mens 65.665 ditto befolker hele kommunen. Hvor Hjørring Kommune oplever en mindre tilbagegang i befolkningsantallet, oplever byen Hjørring en lille fremgang. En tendens, der harmonerer med mønstrene i yderområder kloden over, og forklaringen skal blandt andet findes i byens størrelse, hvor Hjørring har mange fordele i forhold til livet i de mindre byer. Her er teatre, biograf og bibliotek, og her er både gågade og butikscenter. Om sommeren slår mange af Vendsyssels turister da også en smut forbi byen, når vejret siger shopping. Her finder du også sygehus, et væld af skoler, flere ungdomsuddannelser, lærerseminarium og sygeplejeskole. Uddannelserne er med til at tiltrække unge til byen, hvor en del faktisk ender med blive boende efter dimission.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
123.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
961,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.468,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
176,-
Pris i kr.
1.595.000,-
Afkast %
6,23 %
Kr./m²
12.461,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
128 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
575 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælderrum
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK