SENEST SET
FAVORITTER

Jørgen Fibigersgade 16, 9850 Hirtshals

Attraktiv erhvervsejendom

3.475.000,-
9,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3225

Attraktiv erhvervsejendom velbeliggende i Hirtshals centrum

Nordicals Vendsyssel udbyder en spændende erhvervsejendom med stort udviklingspotentiale for den rigtige investor. Bygningen har tidligere fungeret som filial for Nordjyske Bank i Hirtshals, men størstedelen af bygningsmassen står nu til købers disposition. Generelt fremtræder ejendommen yderst præsentabel, og gennemgående er den velholdt både ude og inde. Der er tale om en en ejendom med mange muligheder både i forhold til opdeling, indretning, anvendelse m.v.

Med den synlige beliggenhed på Jørgen Fibigersgade 16 får man tilmed en central placering i centrum af Hirtshals med en rigtig fin tilgængelighed og gode tilførsels- og parkeringsforhold.

På hele ejendommens nedre plan i stueetagen samt i kælder har der været drevet finansiel virksomhed, der har en fin planløsning i form af stort åbent lokale og flere mindre kontorer, disponible rum, kantine, toiletfaciliteter m.v.

En del af første sal er udlejet til tandlægeklinik, og på den øvrige del forefindes et kontor- og administrations lokale, der tidligere har været anvendt som revisionskontor. Lokalet på 1. sal er med fælles gangarealer og indeholder: Reception, fordelingsgang med indgang til kantine, garderobe med direkte indgang til 2 toiletter, 6 kontorer i varierende størrelser. Der er fast grund belysning samt gulvtæppe belægning.

På tagetagen er der endnu et kontor og administrations lokale, der ligeledes tidligere har været anvendt som revisionskontor. Tagetagen på anden sal indeholder: Reception/forkontor, arkiv, fordelingsgang, garderobe med indgang til 2 toiletter, 3 kontorer i varierende størrelser, køkken med god spiseplads.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
435.395,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
337,-
Årlige driftsudgifter kr.
122.803,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
95,-
Pris i kr.
3.475.000,-
Afkast %
9,33 %
Kr./m²
2.688,-

Lokalet

Etage areal
1293 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1001 m²

Faciliteter

Arkiv
Garderobe
Gulvtæppe
Kantine
Kælder
Parkeringsforhold
Reception
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere