SENEST SET
FAVORITTER

Løkkensvej 736, 9480 Løkken

Løkkens Vejkro

4.750.000,-
-0,57 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10095I

"Løkkens Vejkro" multianvendelig ejendom nær Løkken og Lønstrup

Smuk og løbende istandsat ejendom udbydes nu til salg. Ejendommen er tidligere drevet som et landsdelens mest anerkendte spisesteder og de ældste bygninger dateres tilbage til år 1899. Bygningerne er løbende moderniseret med respekt for den oprindelige arkitektur og det samme kan siges om tilbygningen fra 2008. Her er restaurations-/fest- og mødelokaler med plads til op mod 260 spisende gæster.

Restaurantlokalerne er indrettet med gulvtæpper, høje paneler og glatte gipslofter. Til kroen hører et stort restaurationskøkken med lagerrum, to kølerum samt fryserum og et velfærdsafsnit. Kroen råder over 9 værelser, hvoraf fem af disse har udgang til terrasse. Alle værelserne har eget bad og toilet. Værelserne har to til tre sengepladser med plads til ekstra opredning. Ejendommen rummer også en flot moderniseret lejlighed til beboelse.

Boligen er en stor 5-værelses lejlighed på 239 m2. Den er flot istandsat med hvidpigmenterede plankegulve, nyere hvidt køkken med fyldningslåger. Køkkenet er i åben forbindelse med en stor stue, hvorfra der udgang til skøn tagterrasse. Der er ligeledes 2 gode værelser samt et stort soveværelse med adgang til Walk-in closet og yderligere et værelse/kontor. Gæstetoilet samt badeværelse med bruseniche.

Ejendommen er med sine fleksible planløsning særdeles velegnet til at undergå en ombygning og ændre anvendelse til andre former for liberalt erhverv eller huse bolig til flere generationer under samme tag mm. Eksempelvis kan dele af restaurationslokalerne omdannes til værelser, ferielejligheder, kontorer, butikslokaler mm.

Ønsker du at drive din egen restaurant og blive herre i eget hus, får du udover hyggelige og perfekte restaurations-/selskabslokaler også en kæmpe mulighed for at udnytte det potentiale, der ligger i at optimere driften på overnatninger, som supplement til restaurationsdriften.

Med kun få minutters kørsel til Vesterhavet, Lønstrup, Løkken og Hjørring samt et hav af seværdigheder og attraktioner i nærområdet, er Løkkens Vejkro yderst attraktivt beliggende lige ud til turisternes hovedfærdselsåre på Løkkensvej.

Løkkens Vejkro er beliggende i den lille landsby Sdr. Rubjerg, som ligger midt imellem Løkken og Hjørring. Ejendommen er beliggende på Løkkensvej, som er hovedvejen der forbinder Hjørring og Løkken. Kroen passeres derfor af en masse turister året rundt.

Løkken tiltrækker hvert år mange tusinde turister, som nyder godt af den fine badestrand med de karakteristiske badehuse. Byen huser en masse sommerbutikker, museer, gallerier og øvrige seværdigheder som turisterne kan fornøje sig med. Har man lyst til at trække sig lidt tilbage fra byens livlige gader, har kroen her en glimrende beliggenhed i rolige, landlige omgivelser med mindre end 10 minutters kørsel til byen.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.155,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
24,-
Pris i kr.
4.750.000,-
Afkast %
-0,57 %
Kr./m²
4.196,-

Lokalet

Etage areal
1132 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5650 m²

Faciliteter

Bad
Fryserum
Gipslofter
Gæstetoilet
Lagerrum
Paneler
Plankegulv
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere