SENEST SET
FAVORITTER

Skippergade 27, 9900 Frederikshavn

Brt. 3.327 m² i flere plan og 4.263 m² grund

7.500.000,-
-4,51 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9843 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 050819-1

Markant ejendom tæt ved offenlig transport i Frederkshavn Midtby

Ejendommen er markant beliggende direkte ud til trafikeret vej og tæt på gode offentlige parkeringsforhold, centrum, indkøb, togstation, busterminal samt færgeterminal.

Posthuset rummer masser af muligheder på en helt perfekt beliggenhed.

Ejendommen, der er opført i 1978 og ombygget i 2002, er i tre plan på i alt 3.327 (inkl. kælder) etagemeter på en 4.263 m2 stor grund.

Det tidligere posthus ligger centralt i centrum over for kirken og med banegården og busterminalen som nærmeste naboer. Umiddelbart nord for bygningen er der en stor offentlig P-plads uden tidsbegrænsning. Ejendommen ligger kun 50 m fra Frederikshavns populære gågade og tæt på de mange virksomheder på havnen.

Ejendommen indeholder bl.a. i stueplan og kælder.

Overdækket læsserampe - værksted - lager med ventilationsanlæg - pakkerum - damegarderobe pt. omklædning - toilet og bad - kontor - omklædning og toilet for herre - teknikrum - regulært stort lokale (tidligere sortering) - bagsiderum til postboks - ekspeditionslokale med klinkegulv og linoleumsgulv - garderobe - kantine med køkkenfaciliteter - teknikrum - kontor med direkte indgang til toilet - hall og indgangsparti - elevator til kælder som bl.a. er indrettet med cykelkælder - garderobe - omklædning og bad og toilet - fordelergang - omklædningsrum - værksted og flere disponible rum

Førstesalen rummer bl.a. forkontor, reception, kantine, fire kontorer og toilet. Der er akustiklofter med nedhængt belysning.

Andensalen er delvis udlejet, men indeholder desuden fordelergang, forrum, flerrumskontor, stort mødelokale og fem kontorer i varierende størrelse.

Ifølge kommunens rammebestemmelser kan ejendommen anvendes til centerformål, dvs. butikker, restauranter, hoteller, anden privat service, kontorer, liberale erhverv og erhvervstyper, der ikke generer omgivelserne. Der er således meget vide rammer for anvendelsen af ejendommen. I forbindelse med ændret anvendelse skal der formentlig udfærdiges ny lokalplan for området.

Hele trafikknudepunktet, som ejendommen er placeret i, har over de senere år gennemgået en markant fornyelse og forskønnelse med ny busterminal, ny dagligvarebutik og ny parkeringsplads, lige som trafikken internt i området er forenklet til glæde for sikkerhed og miljø.

Der er pt. udlejet en del af anden salen til psykologvirksomhed, yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ejendomsmægler Jens Jørgen Calundan på 4073 3920.

Forslag til anvendelse

Kontor
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
340.616,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
102,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
-4,51 %
Kr./m²
2.254,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4263 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Cykelkælder
Garderobe
Toilet
Hall
Kantine
Kælder
Køkkenfacilitet
Linoleumsgulv
Læsserampe
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Teknikrum
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK