SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 53, 9900 Frederikshavn

Attraktiv investeringsejendom

5.000.000,-
9,33 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E2969

Attraktiv investeringsejendom i Frederikshavn

Nordicals Vendsyssel udbyder en spændende udlejningsejendom, hvor butikslokalet er udlejet til Frederikshavn Boghandel på en lejekontrakt med længere uopsigelighedsperiode. På 1. etage er der indrettet med attraktivt og højloftet kontorlokale med tilhørende terrasse med udsigt til Frederikshavns smukke kirke, og lokalet har tidligere været anvendt af Engsig Kontor som showroom, men der er mulighed for flere typer af anvendelse. Der er mulighed for at aftale lejegaranti i dette lejemål efter nærmere aftale. På 2. etage foreligger der byggetilladelse til omdannelse til boligformål, og etagen kan leveres klar til færdigmelding og udlejning. Den øverste etage står til købers disposition, og den rummer potentiale som kontor, webshop eller studio m.v.

Danmarksgade 53 fremtræder som en præsentabel og yderst velholdt bygning, opført tilbage i 1904, men hvor der er foretaget en gennemgribende renovering i 2006 både ude og inde med facader, vinduer og tagpap med listedækning. På den måde venter der ikke store udgifter i mange år.

Ejendommen er yderst interessant med en beliggenhed midt på gågaden i Danmarksgade i Frederikshavn, og atypisk for en strøgejendom har man gode parkeringsforhold på bagsiden af bygningen. På ejendommens bagside er der 7 parkeringspladser, hvorfra der er adgang til vareindlevering og butikkens lager i kælderen, hvilket sker fra niveaufri skakt.

Indretning:
Ud mod Danmarksgade er der store vinduespartier, og fra gågaden er der niveaufri afgang via rampe ind i butikken. Det store butikslokale fremtræder særdeles præsentabelt lig den resterende del af bygningen, og der er tilhørende kontor/vareindlevering og toilet. Fra indvendig trappe i butikken er der er der større repos, der er integreret i butikken.

Til ejendommens lokaler på de tre øverste etager er der adgang via trappeopgang fra Danmarksgade. Der er ligeledes lavet brandtrappe til 1. og 2. etage fra bygningens bagside, og dermed også terrasse med udsigt til Frederikshavn Kirke fra enhederne på 1. og 2. etage.

På 1. etage er der med lette vægge skabt et stort lokale, ligesom der er kontor, toilet, kantine samt stort showrum. Lokalerne fremtræder i samme stil som butikslokalet i stueplan, og gulve er gennemgående.

På 2. etage er beboelseslejlighed, som blot mangler færdigmelding. Etagen er pt. indrettet med et stort opholdsrum ud mod gågaden og i åben forbindelse med køkken, badeværelse og samt 2 fine værelser.

Øverste etage er pt. indrettet som disponibelt tagrum med skrå lofter og synlige bjælker og indeholder thekøkken i åben forbindelse med opholdsrum, badeværelse og disponibelt rum.

Opvarmning er fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Butikslokale
Boghandel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
549.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
592,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.779,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
104,-
Pris i kr.
5.000.000,-
Afkast %
9,33 %
Kr./m²
5.394,-

Lokalet

Etage areal
927 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
541 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Toilet
Kantine
Rampe
Opholdsrum
Parkeringsplads
Terrasse
Thekøkken
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere