SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 53, 9900 Frederikshavn

Attraktiv investeringsejendom

5.400.000,-
8,35 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 42 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2969

Attraktiv investeringsejendom i Frederikshavn

En spændende udlejningsejendom, hvor butikslokalet er udlejet til Bog & Ide Frederikshavn på en lejekontrakt med længere uopsigelighedsperiode. Der er flotte kontor/showroom på 1. og 2. etage med tilhørende altaner med udsigt til Frederikshavns smukke kirke. De øverste etager står til købers disposition, da de rummer et stort potentiale, såfremt man ønsker at ændre anvendelse til boligformål. Der foreligger tilsagn fra Frederikshavn Kommune til omdannelse til boligformål. Alternativt er lokalerne indflytningsklare til liberalt erhverv, showroom m.v. Ejendommen indeholder store udviklingsmuligheder for den rigtige køber.

Ejendommen er yderst interessant med en beliggenhed midt på gågaden i Danmarksgade i Frederikshavn, og atypisk for en strøgejendom har man gode parkeringsforhold på bagsiden af bygningen. Danmarksgade 53 fremtræder som en præsentabel og velholdt bygning, opført tilbage i 1904, men hvor der er foretaget en gennemgribende renovering i 2006 både ude og inde med facader, vinduer og tagpap med listedækning. På den måde venter der ikke store udgifter i mange år.

På ejendommens bagside er der 7 parkeringspladser, hvorfra der er adgang til vareindlevering og butikkens lager i kælderen, hvilket sker fra niveaufri skakt.

Indretning:
Ud mod Danmarksgade er der store vinduespartier, og fra gågaden er der niveaufri afgang via rampe ind i butikken. Det store butikslokale fremtræder særdeles præsentabelt lig den resterende del af bygningen, og der er tilhørende kontor/vareindlevering og toilet. Fra indvendig trappe i butikken er der er der større repos, der er integreret i butikken.

Til ejendommens lokaler på de tre øverste etager er der adgang via trappeopgang fra Danmarksgade. Der er ligeledes lavet brandtrappe til 1. og 2. fra bygningens bagside, og dermed også terrasse med udsigt til Frederikshavn Kirke fra enhederne på 1. og 2. sal.

På 1. sal er der med lette vægge skabt et butikslokale, ligesom der er kontor, toilet, kantine samt stort showrum. Lokalerne fremtræder i samme stil som butikslokalet i stueplan, og gulve er gennemgående.

2. sal er pt. indrettet med et stort konferencelokale med vinduer, der vender ud mod gågaden. Der er endvidere køkken, badeværelse og kontor. 3. sal er pt. indrettet som disponibelt tagrum med skrå lofter og synlige bjælker og indeholder thekøkken i åben forbindelse med opholdsrum, badeværelse og disponibelt rum.

Opvarmning er fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
539.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
573,-
Årlige driftsudgifter kr.
101.696,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
108,-
Pris i kr.
5.400.000,-
Afkast %
8,35 %
Kr./m²
5.732,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
942 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
541 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Bjælker
Toilet
Kantine
Rampe
Opholdsrum
Parkeringsplads
Terrasse
Thekøkken
Udsigt
Kantine
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK