SENEST SET
FAVORITTER

Lodsgade 8A, 9900 Frederikshavn

Attraktiv ejendomsportefølje

105.000.000,-
4,63 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3777

Attraktiv ejendomsportefølje i Vendsyssel

Investeringscasen vedrører en differentieret ejendomsportefølje bestående af i alt 13 investeringsejendomme med 10 boligudlejnings-, 2 udlejningsejendomme til erhvervsformål og 1 udlejningsejendom med blandet bolig og erhverv.

Salget af ejendommene kan gennemføres via en selskabshandel ved salg af aktierne i Nordjysk Ejendomsselskab A/S, CVR.nr. 30529103. Selskabet har ikke anden aktivitet end ejerskabet af ejendommene.

Boligarealet udgør 8.916 m² og erhvervsareal 2.253 m², hvilket giver et samlet etageareal på 11.169 m².

Geografisk er de 11 udlejningsejendomme beliggende i Frederikshavn, 1 boligudlejningsejendom med 29 enheder i Hjørring og 1 erhvervsudlejningsejendom i Ringkjøbing.

Bygningsmassen består af i alt 112 boliglejemål samt 5 erhvervslejemål til henholdsvis restaurant, pizzeria, Bed and Breakfast, wellness og autoværksted.

Porteføljen udgør, med sin lave tomgangsrate og størrelse, en investeringsmulighed, som tiltaler større, private investorer og ejendomsselskaber. Som investeringsejendom har porteføljen en attraktiv sammensætning i forhold til størrelsen af enhederne, den geografiske placering og den samlede volumen.

Barfredsvej 36, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendommen er med pudsede facader, plastikvinduer og eternittag. Bygningsmassen fremtræder generelt i fin stand. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til skoler, institutioner, dagligvarer og gågade. Dertil er der fællesarealer med tilhørende have. Ejendommen er sammenbygget med Barfredsvej 38, som også er en del af porteføljen.

Barfredsvej 38, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendommen er med pudsede facader, plastikvinduer og med eternittag. Bygningsmassen fremtræder generelt i velholdt stand. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til skoler, institutioner, dagligvarer og gågade. Dertil er der altaner og fællesarealer med tilhørende have. Ejendommen er sammenbygget med Barfredsvej 36, som også er en del af porteføljen. Der er større grundstykke i baghaven. Jf. kommuneplan FRE.B.15.09 for området er bebyggelsesprocenten max. 60 % for etagebyggeri, og der kan således være udviklingspotentiale.

Danmarksgade 40A, 9900 Frederikshavn
Udlejningsejendom til erhverv. Bygningsmassen fremtræder generelt i almindelig vedligeholdelsesstand. Ejendommen er beliggende i Frederikshavn gågade og har derfor kort afstand til alt hvad Frederikshavn kan byde på af aktiviteter. Erhvervslokalerne i stueetage ud mod gågaden er udlejet til henholdsvis pizzeria og wellness. Den resterende del af bygningen er udlejet til Bed and Breakfast.

Hedemarksgade 8-10, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendom med GI binding med en § 18B saldo på -170.431. Ejendommen er med pudsede facader, plastikvinduer og eternit tag. Bygningsmassen fremtræder generelt i almindelig stand. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til centrum. Der er altaner til lejlighederne og større garageanlæg.

Lodsgade 8A, 9900 Frederikshavn
Udlejningsejendom blandet med erhverv og beboelse. Ejendommen er opført i mursten med pudset ydervægge og tegltag. Bygningsmassen fremtræder i fornuftigt stand. Ejendommens erhvervslokale i stueetagen er udlejet til restaurant, og derudover er der fire boliglejemål , ifølge vicevært under middel. Ejendommen er beliggende i centrum af Frederikshavn i området mellem havnen og centrum. Der er restauranter og hoteller i området, og stort område til udeservicering.

Markedsvej 40-42, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendom med GI binding med en §18B saldo på -77.264. Bygningen er opført i røde mursten, plastikvinduer og tegltag. Bygningsmassen fremtræder generelt i velholdt stand. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til centrum. Der er gode parkeringsmuligheder og tilhørende have som fællesareal.

Søndergade 110-112, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendom med specielle og attraktive beboelseslejligheder, der er renoveret med respekt for ejendommens historie. Ejendommen er opført i 1900 - og senest blevet renoveret i 1999. Bygningens fremtræder særdeles flot med røde tegl og dels pudsede gule ydervægge og røde mursten. Der er tilhørende fællesareal i form af lille have samt garager.

Vibevej 25, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendom med GI binding med en §18B saldo på 298.953. Bygningen er opført i røde mursten og med tegltag. Bygningsmassen fremtræder generelt i almindelig stand, og der er træ/alu vinduer fra 2021. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til gymnasier, gågaden og dagligvarebutikker.

Ørnevej 9, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendommen er opført i røde mursten, trævinduer og med tegltag. Bygningsmassen fremtræder generelt i velholdt stand. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til centrum. Der er fællesarealer i form af have og mulighed for privatparkering til ejendommens beboer. I nabolaget opføres 2 boligtårne med i alt 32 ejerlejligheder og biograf på Værkergrunden. Ejendommen deler have og parkering med Ørnevej 11, som også er en del af porteføljen.

Ørnevej 11, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendommen er opført i røde mursten, trævinduer og med tegltag. Bygningsmassen fremtræder generelt i velholdt stand. Ejendommen er beliggende centralt i Frederikshavn med kort afstand til centrum. Der er fællesarealer i form af have og mulighed for privatparkering til ejendommens beboer. I nabolaget opføres 2 boligtårne med i alt 32 ejerlejligheder og biograf på Værkergrunden. Ejendommen deler have og parkering med Ørnevej 9, som også er en del af porteføljen.

Skippergade 42A, 9900 Frederikshavn
Boligudlejningsejendom med GI binding med en § 18B saldo på -422.255. Bygningen fremstår i mursten på gavl og bygningens bagside og med pudsede facader ud mod Skippergade. I øvrigt er der plastik vinduer, og tegltaget er skiftet indenfor de seneste år. Bygningsmassen fremtræder generelt i god stand. Ejendommen er beliggende i hjertet at Frederikshavns byliv med 5 minutters gåafstand til gågaden.

Blåsigvej 60-72, 9800 Hjørring
Boligudlejningsejendom med GI binding med en §18B saldo på 243.974. Jf. kommuneplan 101-R10 for området er bebyggelsesprocenten max. 50 % for etagebyggeri, og således er der ikke umiddelbart byggeretter på ejendommen. Ejendommen er opført i røde mursten og med tegltag. Bygningsmassen fremtræder generelt i velholdt stand, bl.a. med træ/alu vinduer fra 2019. Ejendommen er beliggende centralt i Hjørring med kort afstand til centrum. Der er altaner til lejlighederne med undtagelse af 2.

Skaadsmosevej 10, 6950 Ringkøbing
Stort erhvervslejemål i beliggende i Rindum ved Ringkøbing. Ejendommen byder på mange muligheder og har med sin centrale beliggenhed til erhvervslivet og tætte kontakt til en meget trafikeret vej, fuld eksponering. Naboerne til ejendommen er forretninger som: LIDL, Jysk, thansen, Ejner Hessel og mange andre kendte brands.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
7.056.880,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
632,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.196.987,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
197,-
Pris i kr.
105.000.000,-
Afkast %
4,63 %
Kr./m²
9.401,-

Lokalet

Etage areal
11169 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18778 m²

Faciliteter

Altan
Fællesareal
Parkering
Tegltag
Vicevært

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere