SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 41A, 9900 Frederikshavn

Istandsat investering på god beliggenhed i Frederikshavn

3.425.000,-
8,59 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 914004292

Velbeliggende ejendom opdelt i 4 nyistandsatte boliglejemål og 1 erhvervslejemål

Søndergade 41A er opdelt i 4 beboelseslejligheder på henholdsvis 56, 61, 97 & 105 m² og 1 erhvervslejemål på 299 m² - fordelt med 154 m² i stueplan og 145 m² i kælder. Erhvervsdelen har senest været anvendt til blomsterforretning og før dette Rose´s Boghandel.

Ejendommen blev opført i 1903, og har en markant facade ud til Søndergade og hjørnet af Skansegade. Facaden er opført i røde mursten og butiksdelen samt bagfacaden er nypudset og malet i en hvid nuance. Taget et er et mansardtag med kviste, og belagt med skifer eternit. Vinduerne er mod baggården er nye energiruder isat træ-/alurammer og mod Søndergade er der tolags termoruder isat trærammer. Opvarmning sker via fjernvarme, og alle lejligheder har eget køkken, bad og toilet. Der er særskilte målere på hvert lejemål for el, vand og varme.

Ejendommen har overordnet gennemgået en større renovering i 2023 – herunder er der isat nye vinduer og døre mod gården, nye tagrender, indrettet vaskerum i kælder, opsat selvstændige el, vand og varme målere, nye køkkener i hver beboelseslejlighed, renoveret badeværelser, nypudset og malet facade, nye inddækninger, renoveret opgange og slebet samt malet i alle lejligheder. Beboelsesdelen er ligeledes fornyet med ny planløsning.

Beboelseslejlighederne fremstår således alle nyistandsatte, om end at indretning og materialer varierer. Bag ejendommen er der anlagt en fælles gård samt mindre have og mulighed for parkering. Samtlige lejligheder har adgang til vaskerum eller mulighed for selvstændig vaskemaskine i lejligheden.

Qua ejendommens beliggenhed og stand, vurderes der at være gode genudlejningsbetingelser. Erhvervsdelen står ledig til købers udnyttelse, udlejning eller udvikling.

En flot investeringsejendom på A-beliggenhed.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
359.020,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
581,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.372,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
111,-
Pris i kr.
3.425.000,-
Afkast %
8,59 %
Kr./m²
5.542,-

Lokalet

Etage areal
618 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
412 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Kviste
Kælder
Parkering
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere