SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 61A, 9900 Frederikshavn

Investeringsejendom i Frederikshavn

5.995.000,-
6,21 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3925

Investeringsejendom med AAA+++ beliggenhed i Frederikshavn gågade

Nordicals Vendsyssel præsenterer hermed Danmarksgade 61A i Frederikshavn til salg. Denne ejendom er enestående placeret på en AAA+++ beliggenhed i Frederikshavn gågade. Den centrale placering af ejendommen sikrer, at lejere har kort afstand til indkøb, skoler og offentlig transport.

Ejendommen præsenterer sig yderst velholdt med en pudset facade, rødt tegltag fra 2006 og 2008, og der er hvide plast- og trævinduer. Bygningen er opdelt i 3 boligenheder med arealer på henholdsvis 154 m², 143 m² og 90 m² samt 2 butiksenheder med arealer på henholdsvis 65 m² og 89 m². Der er fællesarealer, der kan benyttes frit af lejerne. Baggården er flisebelagt med en flot lille have. Skure er tilgængelige for alle lejemål.

Ejendommen består af tre boligenheder. På 1. sal finder man moderne faciliteter som et flot køkken, trægulve, fire værelser og et fint badeværelse. På 2. sal er der mørke trægulve, tre værelser, et køkken og et rummeligt badeværelse. På 3. sal er der lyse trægulve, åbent til kip, pænt køkken, stue, værelse og badeværelse.

Udover boligenhederne er der også to butikslokaler. Det første butikslokale er 89 m² stort og præsenterer sig med trægulve, akustiklofter, hvide vægge, en rummelig og lys butik, et køkken, et toilet. Det andet butikslokale, som er 65 m², er udlejet til Strøgklip og er indrettet med trægulve, akustiklofter, hvide vægge samt et personale-/tekøkken.

Ejendommen har kundeparkering til erhvervslejemålene. Samtidig er der private carporte til rådighed for lejerne i de tre boligenheder.

Opvarmning sker ved fjernvarme.

Vand- og varmeregnskab håndteres af Palle Mørch.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
462.564,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
855,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.582,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
169,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
6,21 %
Kr./m²
11.081,-

Lokalet

Etage areal
541 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
880 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesareal
Toilet
Kundeparkering
Tekøkken
Tegltag
Trægulve
Køkken

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere