SENEST SET
FAVORITTER

Velkomstcenter Syd 2, 9700 Brønderslev

Attraktiv erhvervsgrund ved E39 og afkørsel 7 til Brøndersle

4.500.000,-
5,52 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5220238

Uno-X Deanmark lejer 3.328 m² grund med 14 års uopsigelighed

4.525 m² Attraktiv erhvervsgrund beliggende med stor synlighed ud til den meget trafikerede Øster Brønderslevvej, som bl.a. forbinder E39 (afkørsel 7) til Brønderslev by.

Uno-X Danmark har lejet 3.328 m² af grunden på en 15 års uopsigelig lejeaftale, gældende fra 01.02.2021. Uno-X har for egen regning opført tankanlæg samt 2 vaskehaller på denne del af grunden

Den resterende del af grunden på. 1.197 m² har mange anvendelsesmuligheder og foruden Uno-X, er nærmeste nabo nyopført McDonald´s samt OK tankanlæg.

Lokalplanen for området som er under stor udvikling, giver mulighed for transporterhverv, industri- og værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, kontorer samt serviceerhverv som tankstation, restaurant, hotel, fritidsanlæg som f.eks. forlystelse, underholdning, klub, forening og sport mv. Der tillades virksomheder i miljøklasse 2-3.

Der må ikke udstykkes grunde med arealer mindre end 2.000 m² og bebyggelsesprocenter for den enkelte ejendom må ikke overstige 50 %. Kontakt Nordicals for fremsendelse af lokalplan m.v.

Bæreevne mv.:
Sælger bærer i enhver henseende ingen risiko og intet ansvar for ejendommens bund-, affalds-, miljø- og forureningsforhold (såvel jord som grundvand), idet køber overtager ejendommen i den bund-, affalds- og miljø- og forureningsmæssige stand, hvori den nu og på overtagelsesdagen er og forefindes. Så vidt sælger ved eller burde vide findes ingen affald eller forurening på ejendommen, ligesom sælger ikke kender til kilder, der i sælgers ejertid kan have været årsag til forurening. Sælger har endvidere ingen ansvar for ejendommens bæreevne.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
280.971,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.186,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
5,52 %
Kr./m²
994,- (grundareal)

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4525 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere