SENEST SET
FAVORITTER

Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre

Nyholms Allé 28 - Rødovre

5.400.000,-
9,02 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 32 83 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 956MS000626

Attraktiv forrentning / Lav tomgang

* Investeringsejendom med 6 erhvervslejemål
* 1 kælderlejemål ledigt
* Attraktivt afkast på ca. 9.1 %
* Mindre lejemål med meget lav tomgangsrisiko
* Populært udviklingsområde
* Beliggende lige ved Motorring 3 / Roskildevej
* M2 pris kr. 6.275
* Udbudspris kr. 5.400.000,-


Ejendommen
Denne ejendom indeholder på nuværende tidspunkt 6 lejemål, hvor kun et lejemål i kælderen er ledigt. Dette lejemål er først lige blevet oprettet. Lejemålet ville være ideelt til f.eks. øvelokaler eller lager. Sammensætningen af lejere er en blanding mellem mindre håndværksvirksomhed, autoværksted og kontor. Den årlige gennemsnitsleje pr. m2 er ca. kr. 727. Ejendommen er registreret som erhvervsejerlejlighed i en ejerforeningen bestående af 3 sammenhængende bygninger, hvor Nyholms Allé 28, der udbydes til salg, består af 2/3. Sælger oplyser, at der ikke betales fællesudgifter samt at man selv vedligeholder egne bygningsdele.

Samlet udbud af Nyholm Allé 21, 28 og 30A:
Ejendommene er alle fuldt udlejet og med meget lav risiko for tomgang, da lejemålene bliver meget hurtigt genudlejet ved fraflytninger. Ejendommene er næsten alle opført i 1 plan og enkelte med kælder. Der er på nuværende tidspunkt 20 lejere i de tre ejendomme. Flere af lejerne betaler også for leje af p-pladser. Grundet beliggenheden i et område med en del autoværksteder og forhandlere, kan parkering være en udfordring, hvilket betyder høj værdi af de god udenoms arealer på netop disse ejendomme. Den årlige leje pr. m2 er ca. kr. 874, hvilket giver et godt potentiale i form af lejestigninger. Det nuværende lejeniveau er dog samtidig med til at sikre hurtig genudlejning.
Lejerne er en sammensætning af kontor, mindre håndværksvirksomheder og autoværksteder.
Ejendommen der udbydes er Nyholms Allé 21, 28 og 30A, der er beliggende lige overfor og ved siden af hinanden. Ejendommen udbydes og hver for sig.Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i attraktiv erhvervsområde i Rødovre. Området er beliggende mellem den nye Irma by og Tårnvej, tæt ved Rødovrecentret. Indkørsel til området er fra Roskildevej, hvilket også betyder at man på denne beliggenhed, er utrolig tæt på tilkørsel til Motorring 3.~ Ydermere er man på denne beliggenhed midt i et udviklingsområde, hvor man kommer til at nyde godt af den planlagte letbane der skal følge Ring 3. Det er planlagt at letbanen åbner i 2025.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
625.920,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
703,-
Årlige driftsudgifter kr.
134.478,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
151,-
Pris i kr.
5.400.000,-
Afkast %
9,02 %
Kr./m²
6.067,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
890 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3034 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering
Parkering

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere