SENEST SET
FAVORITTER

Maglebjergvej 11, 2800 Kongens Lyngby

Kgs. Lyngby - Maglebjergvej 11

15.800.000,-
7,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11403886

 

Ejendommen ligger i Lundtofte nord for Danmarks Tekniske Universitet med nem og hurtig forbindelse til Helsingørmotorvejen og motorvejsnettet og kort køretid til København. Den kommende Letbane fra syd til nord for København vil få sin nordlige endestation i Lundtofte tæt på ejendommen.

Ejendommen er opført i 1964 og ombygget-/tilbygget i 1989. Bygningen har eget naturgasfyr og er opført i 2 etager med en mindre kælder. Er netop blevet omfattende istandsat med facaderenovering, efterisolering, udskiftning af vinduer, solafskærmning og nye belægninger inde og ude med fliser og Herregårdssten. Egne P-pladser på grunden, som er på 1.200 kvm. Ejendommen er undersøgt for forurening og ikke registreret som forurenet.

Bygningen har et flot indgangsparti med glasfacader. Ankomstpartiet er med naturstensfliser, hvidmalede murstensvægge, indfaldslys fra oven, trappe til 1. sal, grønne planter og billedkunst på væggene. Kontorer og gangarealer er med tæppefliser i farvenuancer. Der er både enkelt- og storrumskontorer samt mødelokaler. Flere med transparente vægge til gangarealerne. Endvidere køkken, spiselokale og toiletter. På 1. sal er der en vestvendt og delvist overdækket terrasse.

Ejendommen ejes af Maglebjergvej 11 ApS og udlejes til Mark Information Danmark A/S med sammenfaldende ejerkredse. Lejer er en veletableret software virksomhed, der betjener både danske og udenlandske kunder. Lejer har ingen planer om at fraflytte ejendommen. Der er lejekontrakt med 5 års gensidig uopsigelighed, 6 måneders opsigelsesvarsel og 6 måneders depositum, som overgår til køber inden for købesummen.

Lyngby-Taarbæk Kommune arbejder med en HELHEDSPLAN FOR LUNDTOFTE, der indeholder en række initiativer til udvikling af Lundtofteområdet. Særligt for det område, ejendommen ligger i, hedder det, at 'Erhvervsområdet ved Maglebjergvej rummer potentiale for udvikling til videns erhverv for at understøtte Vidensby Strategien.' Ejendommen har da også fået fuld dispensation fra den forældede anvendelsesbestemmelse i lokalplanen til dens nuværende anvendelse som kontorejendom.
Alt i alt er der tale om en fin og fuldt udlejet investeringsejendom med et attraktivt afkast på 7,5 % og beliggende i et område i positiv udvikling.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.322.730,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.328,-
Årlige driftsudgifter kr.
186.623,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
187,-
Pris i kr.
15.800.000,-
Afkast %
7,50 %
Kr./m²
15.863,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
996 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1200 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
P-plads
Storrumskontor
Terrasse
Toiletter
Køkken
+Mere

Teknik

Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere