SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Køge Landevej 272, 2650 Hvidovre

Spændende udviklingsejendom med blandet bolig og erhverv

19.000.000,-
5,04 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: PA-23031

I alt 865 m² erhvervsareal samt 246 m² beboelsesareal

Ejendommen
Denne udviklingsejendom er i dag en blandet bolig- og erhvervsejendom, opført i 1963. Den forreste del af ejendommen består af lokaler til klinik. Den bagerste del samt ejendommens 1. sal består af beboelsesarealer.
Når man ankommer på ejendommen møder man den nuværende kliniks facade, hvor hovedindgangen er placeret mod højre. Ankommer man i bil er der god adgang samt gode muligheder for at parkere lige uden for klinikken på de tilhørende 5-6 p-pladser.

Bevæger man sig gennem hovedindgangen, kommer et velkomstareal, med klinikkens reception og venteområde. Herfra er der en gang, med mulighed for opbevaring i skabe mm., samt flere konsultationsrum. I klinikken findes også fine kontorlokaler, toiletfaciliteter samt en trappe til 1. sal og til kælderen. Klinikken er lys og indbydende, og hvor der ikke er et naturlig lysindfald fra vinduer i facaden er der ovenslysvinduer, der sammen med de øvrige vinduer bidrager til et lyst og roligt arbejdsmiljø. Fra parkeringsarealet ses en indgang mod venstre, som fører ind til et overdækket opbevaringsareal til cykler og lign.

Bagerst i ejendommens stueetage er der 60 m² beboelsesareal samt en hyggelig udestue. Bagerst i ejendommen er der adgang via trappe til 1. sal. Her findes en vareelevator, som kan tilgås via en passage mellem ejendommen og naboejendommen. Baggården er befæstet, hvilket gør varelevering muligt. Vi gør dog opmærksom på, at vareelevatoren ikke er synet og ikke godkendt til brug på nuværende tidspunkt.

Bevæger man sig ned i kælderens i alt 497 m², finder man et større mødelokale, hvor der er tænkt over muligheden for lyse og anvendelige mødelokaler. Her er indsat vinduer langs hele den ene side, og man fornemmer at der er rig mulighed for at dagslyset kan finde vej ned i kælderen. I kælderen er der en gang, som fører til et vaskerum med integreret skakt, der kan tilgås fra alle etager, samt en projekter til konferencepræsentationer. Herudover er der rum til opbevaring samt gode toiletfaciliteter.

1. salen byder udelukkende på boligarealer, i alt på 186 m², der er fordelt på flere værelser, køkken, toilet- og bad faciliteter samt udgang til tagterasse. Herfra bevæger man sig videre op på ejendommens tag. Herfra er der udsigt over Gammel Køge Landevej. På taget er der desuden et solcelleanlæg. Udover dette solcelleanlæg opvarmes ejendommen med naturgas.

Klinikken overtages fri for lejere, hvorimod boligarealerne overtages udlejede. Der henvises i øvrigt til lejemålsoversigten med specifikation heraf.
Ejendommen har spændende udviklingsmuligheder. Det er vores vurdering, at der er mulighed for tilføjelse af yderligere boligarealer, som vi vil fortælle mere om på en fremvisning.

Beliggenhed
Gammel Køge Landevej strækker sig fra Toftegårds Plads i Valby til Vallensbæk/Ishøj. Her møder den Ring 3, og er i dag en del af Sekundærrute 151. Gammel Køge Landevej er meget trafikeret med en optimal infrastruktur. Her er nem adgang om du er i bil, på cykel eller vil gå de 900 meter fra Frihedens S-togsstation. Området er præget af beboelse, både etagebyggeri og villaer med grønne områder, eksempelvis Kystagerparken. Her er desuden mange mindre erhverv i dette område, som også favner alt fra butikker, restauranter, værksteder mm. Herudover byder Hvidovre på alt, hvad der ellers måtte være behov for.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.109.812,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
999,-
Årlige driftsudgifter kr.
149.727,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
135,-
Pris i kr.
19.000.000,-
Afkast %
5,04 %
Kr./m²
17.102,-

Lokalet

Etage areal
1111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
928 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Mødelokale
P-plads
Reception
Køkken

Teknik

Vareelevator
Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere