SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 486, 2640 Hedehusene

Markant og velholdt boligejendom midt på Hovedgaden i Hedehu

6.600.000,-
5,12 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7070 XX XX Se nummer
E-mail xx@2-c.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6052-22

- 546 etagemeter, med flot have

Absolut en en flot ejendom med stor synlighed, lige overfor Nærheden.

Ejendommen består af 2 boliger og 2 erhverv, hertil flot underetage med sauna og bad - i alt 546 etagemeter, med en flot have/grund på 784 kvm. - fordelt på følgende måde:

1 bolig på 157 kvm.
1 bolig på 108 kvm
1 erhverv på 164 kvm
1 kontor lejlighed på 61 kvm
Flot underetage på 56 kvm.

Ejendommen er opført i 1924 og ombygget i 1995, i et for området meget høj kvalitet - ejendommen i sin helhed er udvendigt sat i stand og malet i 2017.

Hele ejendommen fremstår flot og velholdt, og der er ingen tvivl om, at boligerne på tidspunktet for opførsel, er apteret i et for området meget høj kvalitet, herunder er indretningen og flowet i boligerne godt gennemtænkt - fx. er den store lejlighed på 1. salen på 157 kvm.med 4 værelser indrettet med 2 stuer én suite, med franske døre og aflukket pejs, flot køkken, 2 værelser hvor det ene værelse er master bedroom, med direkte adgang til et 15 - 20 kvm. stort badeværelse med italienske fliser, jacuzzi, brusebad, og dobbelt vask, hertil yderligere et gæste badeværelse med stor brusebad. Indbygget skabe med skyde låger i glas med facetslebne kanter - og parketgulve i hele boligen - og selvfølgelig med alle hårde hvidevare, så dette er absolut en aptering i denne høje ende.

1. sals lejligheden på 108 kvm. lader heller ikke noget tilbage - en egoist-/penthousebolig med 2 værelser, med stor åben stue med indbygget køkken og kogeø, store zink inddækket kviste med høje døre og fransk altan, der åbner ud til det fri, med et fantastisk lysindfald, hertil indbygget koøjer i kvistene, så man kan nyde den flotte udsigt ud over landskabet mod Roskilde, hertil flot badeværelse med jacuzzi, dobbelt vask, vaskemaskine. Boligen har indbygget skabe og igen parketgulve i hele boligen - så her mangler der heller ikke noget.

Adgangen til disse 2 boliger foregår fra flot trappetårn, med godt lysindfald, og indbygget glasparti i toppen, med automatisk udluftning.

Den lille kontorlejlighed på 61 kvm. er indrettet med 2 værelser, køkken og selvstændig toilet og badeværelse - lejer er påbegyndt istandsættelse og lejemålet. Det er vores vurdering, at dette lejemål, kan konverteres til bolig - herunder er det vores vurdering, at der kan udnyttes yderligere 25-30 kvm. i tagkonstruktionen, således at boligen kan opnå en godkendt størrelse tæt på 100 kvm.

Erhvervslejemålet på 164 kvm. er indrettet til pæn bagels forretning, med pænt indgangsparti, bagels køkken, og forrum med 4-5 border til omkring 20 gæster, toilet, hertil er der et baglokaler, der er indrettet med yderligere et køkken og personale faciliteter - forummet er sat i total istandsat i 2020, og fremstår flot i sin helhed.

Parkering til ejendommen foregår 50 meter fra ejendommen - men grunden på 786 kvm. kan nemt indrettes med 3 p-pladser bagerst på grundens nordside, der ikke bruges i dag.

Det er vores vurdering, at ejendommen indeholder et ikke ubetydeligt leje potentiale, i det vi vurdere, at ejendommen i sin helhed, kan oppebære en leje, der er ca. 30 % højere, end den, der opkræves i dag.

Dette er en ejendom, der absolut skal ses og opleves.

Velkommen til Hovedgade 486!

Forslag til anvendelse

Boligejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
378.220,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
772,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.264,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
90,-
Pris i kr.
6.600.000,-
Afkast %
5,12 %
Kr./m²
13.469,-

Lokalet

Etage areal
490 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
784 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Pejs
Glasparti
Toilet
Indgangsparti
Kviste
Parkering
Parketgulv
Sauna
Køkken
Kontor

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere