SENEST SET
FAVORITTER

Christianshvilevej 6, 2920 Charlottenlund

Nyrenoveret boligudlejningsejendom

22.000.000,-
3,19 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 18101322

På Christianshvilevej

•Nyistandsat ejendom med 5 boliglejemål
•Ejendommen er fuldt udlejet
•Central beliggenhed i Charlottenlund, tæt på offentlig transport, Charlottenlund Slot og Jægersborg Allé
•Småhus i lejeretslig forstand
•Gode parkeringsforhold på vejen
•Ejendommen kan evt. overtages i selskabstransaktion, udskudt skat anslået til ca. kr. 1.300.000

Boligudlejningsejendommen er opført i 1878 og smagfuldt indrettet. Facaden er udført i gule og røde mursten med pudset facade i stueplan. Taget er belagt med skifer på mansarden og tagpap på toppen. Der er isat termovinduer i den fulde ejendom og ejendommen opvarmes med fjernvarme. Herudover er der etableret omfangsdræn, både foran og bag ejendommen. Opgangen er flot istandsat og de gamle planker slebet og ny behandlede. I kælderen er der nye travertinfliser på gulvene og gulvvarme i dele af den.

Senest var ejendommen en andelsboligforening, der imidlertid valgte at opløse sig selv. Alle andelshaverne valgte at fraflytte ejendommen, så det blev muligt for ejer at give ejendommen en tiltrængt gennemgribende renovering, hvor kun vinduer og tag ikke blev skiftet. I forbindelse med renoveringen af ejendommen, har ejendommen opnået energimærke C.

Der er indrettet 5 lejligheder i ejendommen, hvorfor der er tale om et småhus i lejeretslig forstand. Bygningsarealet udgør 424 m² beboelse og 106 m² kælder hvoraf de 85 m² kælder er fordelt ud på de 5 lejligheder.

Lejlighederne er indrettet med filtede og hvidmalede vægge og lofter, massive egetræsplankegulve, -fodlister, -døre og -indfatninger og et hvidt grebsfrit køkken. Der er gulvvarme på badeværelserne og radiatorer i resten af lejlighederne. I både værelser, badeværelser, gangarealer og køkken er installeret spots i lofterne og i værelserne er det etableret integrerede garderobeskabe.

De to lejligheder i stueplan har direkte nedgang fra stue til kælder, hvor der i kælderen er indrettet stort badeværelse med vaskesøjle og herudover et mindre kontor. De 3 resterende lejligheder har ligeledes fået indrettet vaskesøjle i deres tilhørende kælderrum.

Stueplan er indrettet med to lejligheder på hver 73 m² (heraf 20 m². i kælderen), mens de 3 lejligheder på 1. til 3. sal er på 121 m². (heraf 15 m². i kælderen). Stuelejlighederne er indrettet med stue, køkken og værelse i stueplan, mens badeværelse og kontor er indrettet i kælderen.

Lejlighederne fra 1. til 3. sal er indrettet med lille fordelingsgang, stor åben stue med køkken/alrum, 2 værelser og stort badeværelse, herudover depotrum og vaskesøjle i kælderen.

Genudlejningsmulighederne i ejendommen vurderes gode, da ejendommen er ombygget/totalistandsat og har en yderst central beliggenhed. Ejendommen er fuldt udlejet.

Der hører ikke parkering med til ejendommen, men der er gode parkeringsmuligheder på Christianshvilevej og Ordrupvej. Til ejendommen hører dog en lille fælles gårdhave.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
796.158,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.564,-
Årlige driftsudgifter kr.
100.888,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
198,-
Pris i kr.
22.000.000,-
Afkast %
3,19 %
Kr./m²
43.222,-

Lokalet

Etage areal
509 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
142 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Gårdhave
Kælder
Parkering
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme
Radiatorer

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere