SENEST SET
FAVORITTER

Gersonsvej 1, 2900 Hellerup

Investeringsejendom med ledig lejlighed på 140 m2 .

14.500.000,-
3,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2121 XX XX Se nummer
E-mail xx@haages.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: SH2900GS

Markant investeringsejendom m. bolig og erhverv. Beliggende kun 200 m. fra Hellerup st. Ejendommens facade etc. er nyrenoveret.


Investeringsejendom til salg – Ledig 1. sals lejlighed, stueetage samt kl. til købers dissipation. Tæt på Hellerup station.

Nu udbydes denne markante investeringsejendom med central beliggenhed i Hellerup.

Ejendommen består af fire plan fordelt på kælder, stue, 1. sal samt tagetage (2 sal.), hvor alle etagerne forbindes af et smukt klassisk trappetårn.

Kælderetagen er indrettet med køkken og dertilhørende spiseplads til medarbejdere. Herudover er der mødelokale samt yderligere to disponible rum. Der er et nyrenoveret toilet i kælderen.

Stueetagen er indrettet med en række kontorer/-mødelokaler med særdeles god loftshøjde. Herudover er der køkken samt to toiletter, hvoraf det ene er med bad.

Stueetagen fremstår med hvide vægge og lyse trægulve, som komplimenteres af store vinduer, der giver masserer af lys.

1.salen er en nyrenoveret beboelseslejlighed, som er ledig for køber. Lejligheden indeholder 4 værelser, 2 ny renoverede toiletter, hvoraf det ene er med bad samt helt nyt køkken med kogeø fra Invita.

2. salen (tagetagen) er udlejet til erhverv korttidskontrakt til November 2023. Det er også her at bygningens mest fantastiske rum, kaldet ”tårnværelset”, befinder sig, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Hellerup med lysindfald fra alle sider. Der er i 2020 etableret toilet på denne etage.

Ejendommens Facade er nyrenoveret med reparation af murværk, afrensninger, nye fuger og tagrender.

Ejendommens brandtrappe på bagsiden er fjernet. Der skal opsættes ny trappe med evt. balkon på 1 & 2 etage. Denne er ikke bestilt.

Grundarealet er ligeledes ny anlagt med fliser på hele grunden med henblik på parkering bag ved ejendommen. Der er ligeledes nyt plankeværk der afgrænser grunden.

Med denne investeringsejendom får du en markant ejendom tæt på Hellerup station. Herudover kan den nye ejer selv vælge om de vil benytte den ledige 1 sals lejlighed eller det ledige erhvervsareal i stueetagen og kælderen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
517.850,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.004,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.340,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
14.500.000,-
Afkast %
3,00 %
Kr./m²
28.101,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
153 m²
Grund areal
695 m²

Faciliteter

Balkon
Bad
Toilet
Spiseplads
Kælder
Mødelokale
Parkering
Trægulve
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere