Udlejningsejendomme på Amager

Amager er øen der ligger lige øst for Sjælland og er på 95,3 km2. I nyere tid har Amager været under en markant udvikling, da man ønsker at gøre øen, til sammen med København, til et centralt punkt i Øresundsregionen. Derfor finder du også attraktive udlejningsejendomme på Amager.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hvorfor det er godt at have en udlejningsejendom på Amager

Der er selvfølgelig mange gode grunde til at have udlejningsejendomme på Amager og nogle af disse vil vi nævne her, så du kan tage en god og ikke mindst rigtig beslutning. For det kan være svært at navigere på markedet for erhvervsejendomme.

Amager var tidligere kendt som lossepladsen, da øen var befæstet med industri og dermed godt gammeldags hårdt og beskidt arbejde. Men på trods af det har man fra politiskside, givet nyt liv til øen der forbinder Danmark og Sverige. Området rummer mange prestigebyggeprojekter og arkitektoniske værker f.eks. ”Den Blå Planet” og den kendte og ikoniske hotelbygning Bella Sky, som består af to tårne med en 15 graders hældning. Udlejningsejendomme på Amager bliver af den grund også mere værdifulde og dermed mere ønskelige.

Der er dertil også flere uddannelsesinstitutioner, der tiltrækker en stor del unge, hvor især IT-Universitet København er med til at skabe en studiekultur i København S, den Nordlige del af Amager.

Ingen fordel uden gode transportforhold

For at en lokation kan det være rigtig gavnligt for din virksomhed, er det essentielt at der er gode muligheder for transport. Dette er der med udlejningsejendomme på Amager. Uanset om din virksomhed er afhængig af vareleveringer, fragt af vare til kunder eller om du har en servicevirksomhed, så har infrastruktur en basal betydning for udlejningsejendomme på Amager. Da Amager har udviklet sig meget, betyder dette også at der er gode transportoptioner her. Der er motorvejen E20, som er den direkte forbindelse til Sverige, metroen, der gør det let at komme til øen fra København og selvfølgelig er der Kastruplufthavn, der giver gode internationale muligheder for forbindelser til de virksomheder der har udlejningsejendomme på Amager.

Den moderne ø med unik placering

Amager er i den seneste tid blevet til en moderne ø, der kan byde på mange ting og mange fordele. Disse fordele findes ikke mange andre steder i landet og gør øen til en unik placering for din virksomhed, der vil være tæt på det hele med udlejningsejendomme på Amager.