SENEST SET
FAVORITTER

Trappehavevej 6, 5700 Svendborg

Spændende ejendom med blandet bolig og erhverv nær skole,

4.750.000,-
-0,94 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 250000284

2 erhvervsbygninger på samlet 480 m2 og en rummelig bolig på 178 m2

Har du behov for en ejendom med plads til både familien og til virksomheden? Så er dette hus med tilhørende erhvervsafsnit muligvis noget for dig. Du for en rummelig bolig på 178 m2, der løbende er opdateret og vedligeholdt samt to store erhvervsbygninger på samlet 480 m2. Hele herligheden ligger på en 3.625 kvadratmeter stor grund direkte ud til marker i udkanten af Svendborg-bydelen Tved. Velkommen til!
 
Nuværende ejer af ejendommen er 2. generation på ejendommen, som har været i familiens eje siden opførelsen og i alle årene har været base for familiens håndværksvirksomhed. Ejendommen er løbende vedligeholdt og moderniseret med blandt andet udskiftning af vinduer og døre, renovering af kælderskakt samt etablering af et nyt, lækkert køkken-alrum med gulvvarme. Boligen fremstår som helhed i nydelig stand og har gode rammer for en børnefamilie. Oveni de 178 boligkvadratmeter kommer kælderen, der byder på yderligere 109 flotte og meget anvendelige m2. 
 
Syd for huset er anlagt en fin fliseterrasse med læmur til to sider. Her får I masser af sol og kan ugeneret nyde udelivet sommeren igennem. Haven er enkelt anlagt og således også nem at passe. Her er drivhus, græsplæne og en flagstang.
 
Huset har også en carport, som skaber forbindelse til erhvervsdelen. Her venter to store, opmurede lokaler med højt til loftet og flere rulleporte. Der er adgang mellem lokalerne, og de er velegnede som for eksempel værksted, produktion og lager. I tillæg til de store lokaler er der flere kontorer, depotrum, toiletfaciliteter og en frokoststue. Derudover har begge lokaler store carporte  i forlængelse med ekstra plads til opbevaring.
 
Alt dette får du på én og samme matrikel, samtidig med at du har bølgende marker på den anden side af vejen, fem minutters gang til en eftertragtet skole samt en sportshal og otte minutters gang til et godt supermarked.
 
Alt i alt en ejendom med masser af potentiale, hvilket dog bedst opleves ved en fremvisning. Ring og bestil en i dag!

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.700,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
48,-
Pris i kr.
4.750.000,-
Afkast %
-0,94 %
Kr./m²
5.091,-

Lokalet

Etage areal
933 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3625 m²

Faciliteter

Depotrum
Drivhus
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Rulleporte

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere