SENEST SET
FAVORITTER

Sundbrovej 67, 5700 Svendborg

Rummelig bolig med to kæmpe haller på meget synlig adresse

9.950.000,-
-0,35 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90014-E

En topmoderne og rummelig bolig, store, højloftede haller med alskens anvendelsesmuligheder og en særdeles synlig beliggenhed

En topmoderne og rummelig bolig, store, højloftede haller med alskens anvendelsesmuligheder og en særdeles synlig beliggenhed med mange forbipasserende - I får hele pakken her Sundbrovej 67 på Tåsinge. Ejendommen har indtil nu været anvendt som smedje/maskinhal, og der har envidere været frisørsalon på førstesalen af den ene hal. Takket være den gode beliggenhed er her mulighed for næsten hvad som helst, og den næsten fem hektar store grund gør tilmed hestehold til en mulighed. Velkommen til!
 
Beliggenheden er optimal, hvis du ønsker opmærksom og mange forbipasserende til din virksomhed. Der kører i omegnen af 20.000 biler forbi på landevejen om dagen, og nuværende ejer har aldrig haft behov for at annoncere.
 
Det mest bemærkelsesværdige ved ejendommen er den gennemgående skyhøje kvalitet. Huset er renoveret og tilbygget siden 2010, mens de to haller på 1.146 m2 er opført i henholdsvis 2008/2010. Alt er lavet i de absolut bedste materialer, og ikke et hjørne er overset. Blandt højdepunkterne kan nævnes, at både hus og haller er fuldmurede og har vedligeholdelsesfri komposit-vinduer (støjdæmpende ud mod vejen). Huset har sortglaseret tagsten, galvaniserede plade-inddækninger og skotrender i rustfrit stål. Derudover er der varme-genvinding i hele huset og gulvvarme via jordvarme i stueplan.
 
Boligen står knivskarp fra ende til anden. Stilen er ude som inde sort/hvid, og indretningen er helt efter tidens trends. I stueplan venter et stort, integreret opholdsrum med stue og køkken i ét og udgang til terrasse. Hertil kommer et bryggers, en entré og et stort badeværelse. Førstesalen er indrettet med tre soveværelser, af hvilke de to er ekstrastore. Her kan også nemt laves flere værelser. Derudover er her et walk-in-closet og et toilet, og mod øst er der udsigt til Storebælt. Der er centralstøvsuger i hele boligen. Endelig følger der også en garage og en carport med huset.
 
De to haller er sammenbyggede og har begge IHC el, kørefast gulv og store hejseporte med plads til indkørsel af store køretøjer. Den ene hal er også indrettet med personalefaciliterer og har en førstesal med frisørsalonen og et lager. Der er egen adgang til frisørsalonen udefra. Den anden hal har forstærkede spær, som er forberedt til traverskran.
 
Det meste af grunden er udlagt med marker, som er bortforpagtet. Forpagtningsaftalen udløber efter høst hvert år og kan enten opsiges eller fortsættes. Har man interesse i hestehold, kan markerne udlægges som folde, og der kan indrettes faciliteter til hestehold i hallerne.
 
En ekstraordinær ejendom til den kompromisløse køber. Skal ses!

Forslag til anvendelse

Frisørsalon

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.687,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
263,-
Pris i kr.
9.950.000,-
Afkast %
-0,35 %
Kr./m²
75.379,-

Lokalet

Etage areal
132 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
49422 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Hall
Opholdsrum
Terrasse
Køkken
Lager

Teknik

Gulvvarme
Hejseport
Jordvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere