SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 19, 5000 Odense C

Investeringsejendom

16.900.000,-
5,21 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 29643

Investeringsejendom midt i gågaden

Særdeles velholdt og arkitektonisk smuk ejendom på Kongensgade i Odense.

Ejendommen er beliggende i den sydlige ende af Kongensgade - fra Slotsgade og ned til Vestergade. Med andre ord er ejendommen en del af området og tendens for videre udvikling af handelsmiljøet i Odense. De omkringliggende forretninger er anerkendte brands som "Trydes Andres", "Louis Nielsen" & "Matas" mv.

Selve ejendommen fremstår overvejende i rigtig god stand. Forhuset med facade mod Kongensgade er indrettet med 2 erhvervslejemål samt 2 boliglejemål. Erhvervslejemålene fremstår i rigtig flot stand indvendigt, begge med store vinduesfacader mod Kongensgade for bedst mulige "display" til forbipasserende. Lejerne er henholdsvis "Korsika", som har været lejer i ejendomme i adskillige år - samt "Size +" - som er en mindre tøjbutik. Erhvervslejemålene er momsfritaget, og kan med fordel frivilligt ændres til momspligtige for at udnytte dette potentiale.

Forhuset har ligeledes på 1. og 2. sal to store boliger, som i dag begge er udlejet som "bofællesskaber", hvor udlejer har kontakt og lejekontrakt med én lejer. Lejlighederne er smukt indrettet med højt til loftet, detaljer som stuk og roset mv. Disse lejligheder har tjent som herskabslejligheder - men er ligeledes oplagt at opdele i flere enheder på sigt, om køber ønsker dette. Boliglejerne i forhuset har vand inklusiv i lejen PT.

Ejendommens baghus består af 3 mindre lejligheder, alle i god og nydelig stand. Lejlighederne har alle separat toilet/bad mv. samt er enten 1 eller 2 værelses lejligheder.

Der forefindes et hyggeligt gårdmiljø imellem de to ejendomme, til brug for lejerne. Herudover forefindes der depotrum i kælder etc.

En rigtig spændende investeringsmulighed centralt i Odense.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.030.416,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
985,-
Årlige driftsudgifter kr.
154.594,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
148,-
Pris i kr.
16.900.000,-
Afkast %
5,21 %
Kr./m²
16.157,-

Lokalet

Etage areal
1046 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
416 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Gårdmiljø
Kælder
Stuk

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere