SENEST SET
FAVORITTER

Lahnsgade 43, 5000 Odense C

Investeringsejendom

8.950.000,-
3,19 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 29260

Investeringsejendom i Odense C med 8 boliglejemål og 1 erhvervslejemål

Boligudlejningsejendom med meget centralt og attraktiv beliggenhed på Lahnsgade.

Ejendommen indeholder i alt 8 boliglejemål samt et erhvervslejemål.

Bygningen er opført i røde mursten på facaden mod Lahnsgade og på gavlen. Facaden mod haven samt baghuset er ligeledes opført i mursten som er vandskurede. Tagbeklædningen er bølgeeternit på bygningen mod Lahnsgade og tagpap på baghuset (43B). Taget på baghuset er skiftet i 2016 sammen med ny isolering, tagrender og nedløb.

Mod Lahnsgade indeholder ejendommen de 6 boliglejemål, der fordeler sig med 3 stk. på hver side af opgangen. Lejlighederne til højre er indrettet med entré, stue, spisestue, flisebadeværelse, køkken samt stort soveværelse. Lejlighederne er jf. BBR på 68 m² for stueplan og 1. sal samt 67 m² på 2. sal.

Lejlighederne til venstre er indrettet med entré, stue, soveværelse, køkken og badeværelse. Lejlighederne er her jf. BBR på 44 m² i stueplan og på 1. sal samt 41 m² på 2. sal.

I kælderen er der udlejet erhvervslejemål, der er indrettet med entré, køkken, frokoststue, toilet med håndvask samt to kontorer. Den øvrige del af kælderen er indrettet med vaske- og tørrerum.

Baghuset (Lahnsgade 43B) er indrettet med to boliglejemål. Der er indgang i bygningens gavl, hvor der ligeledes er trappe til lejligheden på 1. sal.

Lejemålet i stueplan er jf. BBR på 52 m² og indrettet med sammenhængende stue/køkken og opholdsrum. Fra dette rum er der endvidere adgang til badeværelse med fliser på vægge og gulv, og der er endvidere gulvvarme.

Lejligheden på 1. sal er jf. BBR på 53 m² og indeholder det samme som lejligheden i stueplan, dog har denne separat værelse. Badeværelset er her med vinylgulv.

Der er fælles have for lejerne bagved ejendommen.

Ejendommen er byfornyet. I forbindelse med ejendommens byfornyelse er der tinglyst indekslån i ejendommen med en samlet tinglyst hovedstol på kr. 265.800. Lånene overtages uden for købesummen, og der ydes 100% ydelsesstøtte til lånet i hele lånets løbetid. Baghuset (43B) er ikke omfattet af byfornyelsen, men er ombygget fra erhverv til bolig i 1988 (stuelejligheden) og 1. sal i 1995.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
431.688,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
860,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.456,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
296,-
Pris i kr.
8.950.000,-
Afkast %
3,19 %
Kr./m²
17.829,-

Lokalet

Etage areal
502 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
414 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Opholdsrum
Vinylgulv
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere