SENEST SET
FAVORITTER

Rødegårdsvej 102, 5000 Odense C

Boligudlejningsejendom - 12 lejemål

19.500.000,-
3,69 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 28811

Boligudlejningsejendom i Odense C - 12 lejemål

Ejendommen er velbeliggende på hjørnet af Rødegårdsvej og Nansensgade i Odense C, hvor der er gode busforbindelser/kommende letbane, indkøbs- og skolemuligheder i nærmiljøet. God beliggenhed for studerende på Universitetet/UCL med videre.

Der er tale om en nydelig og regulær boligudlejningsejendom med 12 lejemål opført i røde sten. Hovedparten af vinduerne er skiftet til træ/aluminium i forbindelse med renoveringer. De 2 hoveddører er netop skiftet.

Taget er i tegl, hvoraf flertallet af kvistene er med pæne zinkinddækninger. Opgangene, hvortil der er dørtelefon, er i flot malet stand og med linoleumstrin. Døre er skiftet til branddøre i renoverede lejligheder.

Der er adgang til fælles, flot og spændende gårdmiljø med fælles renovation, cykelparkering, græs, træterrasser med bænke m.m. Der betales i fællesskab til pasning af dette gårdanlæg fra omkringliggende udlejningsejendomme/ejerforeninger, hvilket også er årsagen til reduceret afsætning af vicevært udgift i driftsudgifterne.

Kælderen er indrettet med vaskerum, vaskemaskiner med kortlæser samt kælderrum til lejerne. Ejendommen er indrettet med 4 stk. 3-værelses boliger på 69-96 m², mens de øvrige er 2-værelses boliger på 59-69 m². Lejlighederne er med hvide element køkkener,
flisebadeværelser samt trægulve. Flere soveværelser er med faste skabe.

Af de 9 boliger, som er moderniseret efter §5 stk. 2, er de 7 stk. moderniseret indenfor de sidste 8 - 9 år, mens de resterende 2 stk. er moderniseret i år 2008 (Rødegårdsvej 104 st. tv. og 1. tv.). Disse 9 lejemål kan justeres i lejen ved fremtidige fraflytninger og reguleres
efter NPI. Der foreligger overordentligt godt materiale til underbygning af de gennemgribende renoveringer, udlejninger og varslinger. De sidste 3 boliger er desuden i pæn/nydelig stand, men dokumentation for istandsættelser foreligger ikke.

Der er højt uudnyttet loftrum på 3. sal (indrettet til depotrum, som ikke benyttes af lejerne).

Det bemærkes, at ejendommen er bindingspligtig i Grundejernes Investeringsfond, men 18B saldoen står pr. 31.12.20 i minus med kr. 787.830,83, så det varer ca. 11 - 12 år, inden der skal ske indbetaling til denne konto.

Alt i alt en meget flot og regulær ejendom.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
893.089,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.036,-
Årlige driftsudgifter kr.
182.398,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
212,-
Pris i kr.
19.500.000,-
Afkast %
3,69 %
Kr./m²
22.622,-

Lokalet

Etage areal
862 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
560 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Depotrum
Gårdanlæg
Kælderrum
Loftrum
Trægulve
Vicevært
Køkken

Teknik

Dørtelefon
Tv

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere