SENEST SET
FAVORITTER

Svendborgvej 71-75, 5853 Ørbæk

Udlejningsejendom med 4 lejligheder + byggegrund (1-3

2.000.000,-
6,62 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005067

danbolig Erhverv Odense udbyder: Udlejningsejendom med 4 lejligheder + byggegrund (1-3 boliger)

danbolig Erhverv Odense udbyder nu historisk og charmerende udlejningsejendom inkl. stor byggegrund (kan opdeles), i landsbyen Svindinge. En hyggelig landsby beliggende naturskønt og fredsommeligt på Østfyn, centralt i forhold til både Ringe og Nyborg, Svendborgmotorvejen og ikke mindst overkommelig afstand til Storebælt.

Beliggenheden centralt i byen, lige overfor kirken, gadekæret, friskolen, og med det lokale forsamlingshus lige i baghaven - i en by med stort drive og masser lokalt netværk.

Den flotte og sjælfulde bygning oser af historie og kan, som Svindinge Hospital, dateres helt tilbage til 1500-tallet. Den nuværende bygning er dog opført i 1853, og havde til formål at være til bolig og pleje af Glorup sogns ældre og svage, jvf. historiebøgerne og Slots- og kulturstyrelsen. Den nænsomme ombygning til de nuv. 4 boliglejemål skete tilbage i 1985, hvor den fredede bygning blev omdannet med sjæl og historie for øje. Senest er der blevet tækket i 2020, hvor arbejdet igen er udført efter Slots- og kulturstyr. retningslinjer.

Ejendommen indeholder som nævnt 4 boliglejemål, to større lejl. i gavlene (3-vær.) og to mindre lejl. i den midterste del (2-vær.). De er indrettet med stuer mod gaden og køkken mod havesiden, og badeværelser i forbindelse med entreen. Boligerne opvarmes med el. En lejl. har desuden brændeovn. Der hører individuelle kælderrum til hver bolig, som anvendes til opbevaring. Loftsetagen er ikke udnyttet. Bygningens indre fremstår med både traditionelle og nyere materialer, herunder ældre og nyere bræddegulve, nyere flisegulve, tæpper og støbte gulve. Væggene er både tapetserede og pudsede, og med synligt bjælkelag. Der er nye og ældre fyldningsdøre, revledøre samt nyere pladedøre. Vinduerne er sprossede med forsatsvinduer til hovedparten. Der er adgang til alle boliger både forfra og bagfra ejendommen, og altså direkte udgang til haven. Se evt. mere på Trap Danmark https://trap.lex.dk/Svindinge_Hospital,_Glorups_Stiftelse

Desuden indeholder den samlede ejendom det bagved liggende og tilhørende grundstykke på 1775m2, som jvf. lokalplan, kan opdeles i 3 mulige udstykkede grunde (på ca. 550-600m2). Der er ikke lavet endelig matrikulering, så størrelse og udnyttelsen kan tilpasses købers individuelle ønsker (i samråd med kommunen). Grundene er ikke byggemodnet og lokalplanen definerer, hvordan der kan bebygges, hvis grunden opdeles.

Ejendommen sælges samlet med udlejningsejendom og grundstykke/byggegrund og giver en kommende ejer rigelige muligheder for at udnytte grundens potentiale.

Spørgsmål, nysgerrig eller klar til en fremvisning - kontakt danbolig Erhverv Odense på 66112233, eller mail os på odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
202.148,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
722,-
Årlige driftsudgifter kr.
70.731,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
253,-
Pris i kr.
2.000.000,-
Afkast %
6,62 %
Kr./m²
7.143,-

Lokalet

Etage areal
280 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3493 m²

Faciliteter

Flisegulv
Kælderrum
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere