SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksvej 2 m.fl, 5500 Middelfart

2 boligudlejningsejendomme i Middelfart

28.000.000,-
4,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005039

danbolig Erhverv Odense udbyder: 2 boligudlejningsejendomme i Middelfart med i alt 16 lejligheder

2 nyopførte ejendomme udbydes til salg samlet af danbolig Erhverv Odense med hver 8 lejligheder. Ejendommene er begge beliggende attraktivt i Middelfart med kort afstand til midtbyen, grønne områder og Lillebælt

Middelfart er beliggende ud til Lillebælt. Vi har alle kørt gennem byen (måske kun på motorvejen) for at krydse Lillebælt på vej til/fra Jylland. Men Middelfart med sine 16.000 indbyggere (2021) har også meget andet at byde på herunder Clay Keramik Museum, Bridgewalking over Den gamle Lillebæltsbro og Rock under Broen. Middelfart har eget gymnasium og flere skoletilbud til de yngste.

Danmarksvej
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Brovejen og Danmarksvej, men er ellers en nybygget ejendom i et område primært med boliger og idrætsfaciliteter.

Beliggenheden er tæt på grønne områder idet der ikke er langt til boldbaner og og de øvrige grønne områder som er i forbindelse med Middelfart Gymnasium, Middelfart Hallerne og Middelfart Golfklub. Endvidere er der ikke langt til Lystbådehavnen Middelfart Marina ud til Fænøsund.

Ejendommen indeholder 8 ens indrettede lejligheder på hver 66 m². Ejendommene er opført i 2021 i 2 plan med 4 boliger i hvert plan. Indretningen i boligerne med stor stue i åben forbindelse til køkken, 2 værelser og bad/toilet. Lejlighederne i stueplan af udgang til mindre terrasse mens lejlighederne på 1. sal har udgang til altan.

Skovkrogen
Ejendommen er beliggende lidt tilbagetrukket fra Brovejen som er den gamle landevej og som er forbindelsesled til den Den gamle Lillebæltsbro, men er ellers en nybygget ejendom i et fuldt etableret boligområde.

Beliggenheden er tæt på grønne områder ved Hindsgavl, Øksenrade Skov og det store grønne areal ved Teglgårdsparken ned mod Fænøsund.

Ejendommen indeholder 8 ens indrettede lejligheder på hver 72-74 m² (alt efter om de ligger inderst eller yderst). Ejendommene er opført i 2018 i 2 plan med 4 boliger i hvert plan. Indretningen i boligerne med stor stue i åben forbindelse til køkken, 2 værelser og bad/toilet. Lejlighederne i stueplan af udgang til mindre terrasse mens lejlighederne på 1. sal har udgang til altan.

Handelsstruktur
Ejendommene ligger i hvert sit selskab. Skovkrogen skal erhverves gennem en sædvanlig ejendomstransaktion. Danmarksgade kan erhverves enten ved sædvanlig ejendomstransaktion eller ved overtagelse af ejendomsselskabet, som ikke har haft andre aktiviteter end ejendommens opførelse og drift. Ved overtagelse af selskabet vil der være en udskudt skat på ca. kr. 950.000, som kan overtages. Ved køb af ejendommen ved selskabshandel står køber for tilbudspligt i henhold til lejeloven. Ved transaktion af ejendommene står sælger for tilbudspligten.

Kontakt danbolig Erhverv Odense på 66 11 22 33 for at høre mere om disse attraktive investeringsejendomme.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.422.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.279,-
Årlige driftsudgifter kr.
248.245,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
223,-
Pris i kr.
28.000.000,-
Afkast %
4,20 %
Kr./m²
25.180,-

Lokalet

Etage areal
1112 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2992 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere