SENEST SET
FAVORITTER

Skattebøllevej 20, 5953 Tranekær

Landejendom med fire ferielejligheder ved vandet på

3.500.000,-
-0,27 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90028-E

Skal posen rystes, og skal der ske noget nyt?

Er I klar til at starte en anderledes tilværelse, hvor fred, ro og flot natur er nøgleordene? Så kan dette landsted på Nordlangeland virkelig noget! Her har konceptet “Fuglsangferie” holdt til i en årrække og tilbudt afslappende bondegårdsferie til alle med behov for at komme på afstand af hverdagens stress og jag. Ejendommen byder kort fortalt på to helårsboliger, to ferielejligheder, der begge er opdelt i 2 separate enheder med egen indgang, en dejlig have samt et stort jordstykke med egen sti til vandet. Velkommen til!
 
Oprindeligt er det en landbrugsejendom fra 1843. Ferielejlighederne er placeret i ejendommens store længebygning. Ferielejlighederne står i rigtig god stand og er således klar til fortsat udlejning. Pt. varetages udlejningen af et udlejningsfirma.
 
De to helårsboliger udgøres af ejendommens stuehus fra 1904 på 165 m² og en stor lejlighed for enden af længen. Stuehuset er i oprindelig stil, men er løbende renoveret og fuldt funktionelt. Lejligheden er totalrenoveret inden for de seneste par år.
 
Ejendommen har et samlet jordtilliggende på 4,3 ha. fordelt på to dyrkbare jordstykker, et mosestykke, en stor, gammel have med gamle træer, frugttræer og buske samt et stort græsområde med shelter, teltplads, bålplads og legeområde. Fra denne del af området er der et fem meter bredt, græsklædt jordstykke, der fører direkte til stranden ved Langelandssund, hvor også vandreruten “Øhavsstien” krydser. Hertil kommer et indhegnet græsområde til eksempelvis mindre dyrehold eller køkkenhave.
 
Desuden får I egen højtydende hustandsvindmølle, med prisgaranti indtil år 2035, for al leveret strøm til net. Hertil kommer flere større og mindre udhuse med masser af muligheder, et minirenseanlæg, et stokerfyr, solfangeranlæg, Stofa fibernet og TV samt parabol TV .
 
Mulighederne i denne ejendom er rigtig mange, hvad enten I har lyst til aktivt at gå ind i udlejnings- og feriebranchen, eller I foretrækker en mere tilbagetrukket tilværelse med mulighed for at dyrke jeres egne hobbies og interesser. Her er fin plads til både en, to eller flere familier samt mulighed for hjemmearbejdspladser, at dyrke jorden, mindre dyrehold, eller hvad man måtte ønske sig.
 
I sandhed en ejendom der skal opleves.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
9.344,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
91,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
-0,27 %
Kr./m²
33.981,-

Lokalet

Etage areal
103 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
41735 m²

Teknik

Fibernet
Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere