SENEST SET
FAVORITTER

Ahlefeldtsgade 40, 5900 Rudkøbing

Boligudlejningsejendomme på Langeland

3.395.000,-
8,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 51202407

2 renoverede boligudlejningsejendomme i Rudkøbing og Lindelse

2 renoverede boligudlejningsejendomme på Langeland

Porteføljen består af 2 renoverede boligudlejningsejendomme, som er beliggende i Rudkøbing og Lindelse. Ejendommene er løbende renoveret og fremstår i god vedligeholdt stand. Lejlighederne er i størrelsen fra 52 m² til 92 m² og har dermed gode størrelser i forbindelse med genudlejning, dog har der historisk set ikke været udfordringer med genudlejning.

Ahlefeldtsgade 40, 5900 Rudkøbing:
Boligudlejningsejendom midt i Rudkøbing by med tæt afstand til centrum og havnen. Ejendommen har i forhuset 3 gode lejligheder, alle med nye vinduer. Der er en lille entre til stuelejligheden og en flot trappeopgang til 1. og 2. sal. Ejendommen er opført i 1912 og er med pudset facade og rødt tegltag. Alle i ejendommen har adgang til dejlig østvendt have, som passes og vedligeholdes af lejeren i baghuset. Baghuset er i røde teglsten og taget er af plader, med dejligt ovenlys på første sal. Der er en lav kælder til ejendommen, som primært bruges til fælles vaskemaskine m.m. Ejendommen fremstår som en af de smukkeste ejendomme i gaden. Der er til ejendommen et mindre skur inddelt i 3 rum på ca. 2,5 m² pr. stk.

Kirkegade 3A, 5900 Rudkøbing:
Ejendommen er opført i 1920 og består af to boligetager samt en kælder med flere disponible rum. Ejendommen fremstår i flot og pæn vedligeholdt stand. Facaden er pudset og i en smuk karakteristisk farve og taget er tegltag. Der er skiftet vinduer i stueetagen, men første sal mangler - generelt er ejendommen i god stand. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen på en lille grusbelagt p-plads ved siden af en mindre garage. På bagsiden af ejendommen er der en mindre terrasse, der kan benyttes ugenert af lejerne. Der er tre lejligheder i ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
372.612,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
675,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.953,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
181,-
Pris i kr.
3.395.000,-
Afkast %
8,30 %
Kr./m²
6.150,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
552 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
970 m²

Faciliteter

Garage
Kælder
P-plads
Tegltag
Terrasse
+Mere

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere