SENEST SET
FAVORITTER

Langagergyden 1, 5792 Årslev

Investeringsejendom

3.300.000,-
7,96 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71266-7

Beliggende i den sydlige del af Nr. Lyndelse - tæt på et større parcelhusområde.

Phønix Tag Fyns administrations- og lagerbygning er beliggende i den sydlige del af Nr. Lyndelse - tæt på et større parcelhusområde.

Fra ejendommen er der mindre end 5 kilometer til Svendborgmotorvejen, hvilket giver hurtig adgang til Odense og resten af Fyn.

Administrationsbygningen på 502 m² er beliggende forholdsvis centralt på den 5.012 m² store grund. Bygningen indeholder reception, kontorer, personalefaciliteter, mødelokaler mv. Tagkonstruktionen er beklædt med tagpap, hvoraf en del af den centrale tagkonstruktion har ovenlysvinduer. Der er forskellig taghældning på bygningen, formentlig afstedkommet af en senere tilbygning. Indvendig tagbeklædning er troldtekt.

Administrationsbygningen opvarmes med nyere gaskedel. Bygningen er primært opført i mursten, med større flader af træbeklædning.

Lagerhallen, på 304 m², er en uisoleret og uopvarmet hal med pæn og synlig trækonstruktion, beklædt med metal profilplader. Hallen har port i siden samt mindre værkførerkontor i den ene ende. Gulvet er beton, og tagbeklædning er tagpap med ovenlysvinduer.

Bagerst på grunden er der etableret en overdækket bygning på 159 m², til brug for opbevaring. Overdækningen er de fleste steder med side- og bagbeklædning - og en del kun med overdækning.

Der forefindes P-pladser foran administrationsbygningen.

Der foreligger lejekontrakt med Phønix Tag Fyn A/S, med 5 års uopsigelighed. Lejer afholder alle omkostninger til ejendommens drift, herunder vedligeholdelse og renholdelse. Ejendommens ejer afholder kun udgiften til ejendomsskat og bygningsforsikring.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
286.440,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
297,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.862,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
23,-
Pris i kr.
3.300.000,-
Afkast %
7,96 %
Kr./m²
3.420,-

Lokalet

Etage areal
965 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5012 m²

Faciliteter

P-plads
Reception
Port
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere