SENEST SET
FAVORITTER

Hestehavevej 2, 5856 Ryslinge

Velbesøgt bageri på synlig hjørnegrund i Ryslinge nær Ringe

1.095.000,-
-0,24 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 89983-E

Bentes Bageri i Ryslinge skal sælges! Ikke fordi kunderne er blevet væk, men fordi det er tid til at give stafetten videre og

På adressen Hestehavevej 2 i Ryslinge har der været bageri så længe folk kan huske - ja faktisk lige siden ejendommen blev opført tilbage i 1900. Den seneste bager lukkede ved årsskiftet og ejendommen står nu klar til at tage imod en ny ejer med måske nye ideer.
 
Her er tale om ejendom med bolig og erhverv i ét, og den gode og meget synlige adresse på en hjørnegrund ud til to af byens hovedveje gør, at ejendommen også sagtens kunne være interessant i mange andre henseender.
 
Ryslinge ligger godt placeret på Midtfyn godt fire kilometer øst for stationsbyen Ringe. Som by er Ryslinge ganske selvstændig, da her både er to supermarkeder, flere butikker og et godt erhvervsliv. Byen er også kendt for de mange skoler. Her er både folkeskole, friskole, højskole og efterskole. Hertil en velfungerende idrætsforening og daginstitutioner. Byen ligger cirka midt imellem Odense og Svendborg, og det er nemt at komme på motorvejen.
 
Ejendommen er opført i halvandet plan med bageriet i stueplan og boligen beliggende på førstesalen. Ejendomen sælges inkl. inventar såsom køleskabe, fryserum, ovne, røremaskiner osv. Det vil derfor være ganske ligetil for en bager eller konditor at fortsætte driften af bageriet.
 
Som nævnt, kan man også fint forestille sig andre anvendelsesmuligheder for lokalerne. Her er masser af plads, hvad enten behovet stiler imod gode lagerfaciliteter, kontorer eller klinik-virksomhed. Der er desuden fire flisebelagte p-pladser på ejendommen ud til vejen.
 
Boligen på førstesalen består af to stuer, et soveværelse, et badeværelse og et køkken. Her er behov for istandsættelse, hvis den skal gøres beboelig. Men bliver den det, kunne man også vælge at leje etagen ud for yderligere indtjening.
 
En spændende mulighed for at overtage en ejendom og genoptage et bageri eller finde et nyt formål med den velbeliggende ejendom.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.679,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
11,-
Pris i kr.
1.095.000,-
Afkast %
-0,24 %
Kr./m²
4.345,-

Lokalet

Etage areal
252 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
651 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fryserum
Lagerfacilitet
P-plads
Køkken
Kontor

Teknik

Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere