SENEST SET
FAVORITTER

Willemoesgade 3, 5610 Assens

To udlejningsejendomme - 6 lejligheder

3.600.000,-
6,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 63 12 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S5816

To boligudlejningsejendomme med ialt 6 lejligheder

To boligudlejningsejendomme - Willemoesgade 3 og Søndre Ringvej 7 - med god beliggenhed i den gamle bydel i Assens - tæt på havnen og handelsgaden.

Ejendommen Willemoesgade 3:
Ejendommen er opført i 1907 med bygningen liggende i skel ud til fortovet. Ejendommen indeholder 4 boliglejemål ? ét på hver etage.

Facaden er i stueplan pudset og har tidligere været med facadevinduer til butiksformål. Første og andensalen er med mursten med fremtrukket og pudset overligger og sålbænke, hvilket giver ejendommen en herskabeligt udtryk. Bagsiden af ejendommen er med gule mursten. Ejendommens vinduer er for størstedelen fra 1996 foran på ejendommen og 2003 på bagsiden. Taget er med cementtagsten og fra starten af 00?erne. I ejendommens gård er der ældre skurbygninger, som benyttes til depotrum til lejerne. Derudover adgang til fælles vaskeri med møntindkast.

Adgang til lejlighederne sker via fælles trappeopgang (stueplan har også adgang direkte fra gården). Lejligheden i stueplan på 80 m² er med 3 værelser, stort køkken samt toilet/bad. Lejlighederne på 1. og 2. salen er begge på 76 m² og med 2 værelser og eget køkken og toilet/bad. 3. salen som er placeret under taget, og derfor har skråvægge er på 60 m² og indeholder køkken med spiseplads, stor stue og værelse. Lejligheden er etableret i starten af 00?erne i forbindelse med at taget blev skiftet.

Ejendommen Søndre Ringvej 7:
Ejendommen er opført i 1884 og indeholder 2 boliglejemål ? ét i stueplan og ét på 1./2. salen.

Facaden er pudset og ligger hævet over grunden på facadesiden. Vinduerne på facaden er med fremtrukket omramning. Bagsiden af ejendommen er ligeledes pudset. Ejendommens vinduer er primært fra 1991 og 2003. Taget er med ældre tegltag og med fine ældre karnapper. På ejendommens bagside ligger lille fælles gårdhave samt græsplæne. Derudover er der udhus bygninger som benyttes til opbevaring til lejerne.

Adgang til lejlighederne sker via fælles trappeopgang, hvor ejendommens vaskemaskine også er placeret. Lejligheden i stueplan på 60 m² er med 2 værelser, køkken samt toilet/bad. Lejligheden på 1./2. salen er på 124 m² og indeholder på førstesalen 2 stuer en suite og køkken. På 2. salen er der 3 værelser samt toilet/bad. Flere af værelserne har havudsigt.

Book et møde med Rasmus Renner fra home Erhverv og hør mere om denne gode investeringsmulighed.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
337.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
701,-
Årlige driftsudgifter kr.
95.924,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
199,-
Pris i kr.
3.600.000,-
Afkast %
6,80 %
Kr./m²
7.469,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
482 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
389 m²

Faciliteter

Bad
Overligger
Depotrum
Toilet
Gård
Spiseplads
Skråvægge
Tegltag
Køkken
Bad
Depotrum
+Mere

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Dec2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK