SENEST SET
FAVORITTER

Strandgade 7, 5610 Assens

Exceptionel kombination af rummelighed, alsidighed

6.200.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7199 XX XX Se nummer
E-mail xx@augustinuserhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 25410000312

Postgården tjente desuden som residens for kongen. Her boede Kong Frederik VII og Grevinde Danner

Velkommen til Strandgade 7 i Assens - en ejendom, som byder på en exceptionel kombination af rummelighed, alsidighed og beliggenhed. Med ikke færre end 16 værelser fordelt på i alt 952 m2 og en imponerende grund på hele 1900 m2, er mulighederne her mangeartede for den kreative sjæl, iværksætteren eller familien, der drømmer om masser af plads.
 
Denne markante ejendom er ikke blot en bolig; det er ligeledes en erhvervsejendom med en etableret mulighed for bed and breakfast, hvilket gør den til en unik investering for den entreprenante køber. De to erhvervslejemål indbyder også til potentiale for et aktivt erhvervsliv, uanset om du drømmer om at huse et lokalt galleri, et kontorfællesskab eller noget helt tredje.
 
Beliggende tæt ved havnen, kan man næsten dufte havsaltet i luften og fornemme byens pulserende liv. Vandets nærhed tilfører ejendommen og området en helt særlig atmosfære, som både er afslappende og inspirerende.
 
Historien gennemsyrer hver en krog af ejendommen, der med sine mange år på bagen har masser at fortælle. Dette er huset for dem, der værdsætter de unikke detaljer og den karakter, som kun en historisk ejendom kan byde på. Her har tiden sat sine æstetiske spor, og det giver ejendommen en charme og dybde, som er svær at finde andre steder.
 
De 16 værelser samt køkken og opholdslokaler giver plads til at drømme stort. Forestil dig de enestående muligheder for at indrette et hjem med plads til både privatliv og socialisering. Erhvervsdelene giver desuden frihed til at integrere arbejdsliv og boende under samme tag - en luksus, som flere og flere søger i en verden, hvor arbejds- og privatliv ofte smelter sammen.
 
Når du træder indenfor, mærker du straks de uendelige muligheder, som denne ejendom tilbyder. Her kan du skabe et helt unikt hjem med plads til både det store familie køkken, flere stuer, kontorer, atelierer eller hvad dit hjerte begærer af plads til udfoldelse.
 
Kort sagt, Strandgade 7 er ikke bare en adresse, det er en livsstil, et potentielt forretnings iventur og et hjem med historie og sjæl. Mulighederne er så mange, at det kun er fantasien, der sætter grænser.
 
Ejendommen historie
 
Postgården-ejendommen er en af byens mest markante bygninger. Den er opført i 1704 og har blandt andet tjent som bolig for byens borgmester, som kongelig poststationsgård, bolig for transportforvalteren samt som gæstgivergård under navnet Hotel Postgården.
 
Postgården tjente desuden som residens for kongen. Her boede Kong Frederik VII og Grevinde Danner ofte, når de var på rejse gennem Assens eller var på vej til kongeparrets sommerresidens på herregården Frederiksgave - det nuværende Hagenskov Slot - syd for Ebberup.
 
Ejendommen i Strandgade har været i privat  ejet. Det skete, efter det socialpædagogiske opholdssted Fulton-Stiftelsen gik konkurs i 2012.
 
Hotelejer Kaj Christensen blev den sidste vært på Hotel Postgården. Han drev i forvejen Hotel Lillebælt på den modsatte side af gaden. 
 
Det var også på Hotel Postgården i Assens, at byens første biografteater havde til huse. Den var indrettet i en gårdlænge med adgang fra det nuværende Willemoesgade. 

Forslag til anvendelse

Bed and breakfast

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
511.296,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
538,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.066,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
66,-
Pris i kr.
6.200.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
6.519,-

Lokalet

Etage areal
951 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1453 m²

Faciliteter

Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere