SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 9, 5620 Glamsbjerg

Investering eller til eget brug med ledig bolig/butikker

2.395.000,-
9,92 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9670000153

Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt i Glamsbjerg udbydes til salg.

Glamsbjerg er beliggende mellem Assens og Odense og er med sine 3.344 indbyggere den største by på Midtvestfyn. Glamsbjerg har et godt handelsliv op gennem hovedgaden, hvor man finder både dagligvareforretninger og specialbutikker. Endvidere har Glamsbjerg et godt udbud af undervisningstilbud i form af både folkeskole, gymnasium og handelsgymnasium. Endvidere er byen kendt for sine 2 efterskoler.
 
Ejendommen er beliggende på hoved handelsgaden i Glamsbjerg og indeholder i stueplan mod Nørregade 2 butiksenheder, hvor det ene i mange år har været anvendt til kontorformål. Begge butikslokaler er ledige til købers disposition. Butikkerne er med gode vinduespartier, som giver en god synlighed mod gaden men også et godt lysindfald ind i ejendommen. Der er mange anvendelsesmuligheder for butikkerne, som både kan benyttes af kommende ejer eller som udlejning.
 
Ned af Savværksvej er der adgang til ejendommens 3 boliger. De 2 boliger er lejet ud og den tredje bolig benyttes af nuværende ejer, som efter aftale enten kan blive boende som lejer i en periode eller fraflytte ejendommen.
 
På ejendommen forefindes ligeledes en lagerbygning, som delvist benyttes af den ene lejer og delvist af nuværende ejer. Hertil kommer en garage, som benyttes af nuværende ejer.
 
Ønsker du god plads og mange muligheder til en overkommelig pris, så kontakt danbolig Erhverv på 66112233 eller erhverv.odense@danbolig.dk for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
331.620,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
491,-
Årlige driftsudgifter kr.
94.950,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
141,-
Pris i kr.
2.395.000,-
Afkast %
9,92 %
Kr./m²
3.548,-

Lokalet

Etage areal
675 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
813 m²

Faciliteter

Garage

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere