SENEST SET
FAVORITTER

Tallerup Alle 10, 5690 Tommerup

Boligprojekt tæt/lavt boligbyggeri og parcelhuse

3.400.000,-
-1,13 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 66 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27826

 

Ejendommen er beliggende i Tommerup Stationsbys sydøstlige udkant. Grundstykket er omkranset af parcelhuskvarter på 3 af siderne og åbne marker/jernbane (kun skinnecykler i sommerhalvåret) mod øst, hvor der samtidig er direkte adgang til det fantastiske stisystem i Høgsholtskoven. Mod øst er der af kommunen planlagt en større klimasø/grønt område til opsamling af regnvand og rekreativt område.

DSB´s regionaltog stopper dagligt mange gange i byen, kun 10 min til Odense Banegård, foruden at der er flere daglige afgange med busser, herunder skolebusser til Glamsbjerg Gymnasium. Der er ca. 2.500 indbyggere.

Der er folkeskole, 3 børnehaver, Fyrtårn Tommerup med svømmehal, fitness og mange aktive sportsforeninger, dagligvarebutikker, apotek, med mere i nærmiljøet. Her er også lægehus og tandlæge i byen.

På grundstykket er der 3 søer/vandhuller, hvorfor der går en del areal fra til disse. Det ene vandhul kan med fordel fyldes op. Søen mod vest, der er blevet oprenset af nuværende ejer, er blevet til en skøn sø, der besøges af fiskehejrer, svaner, ænder og gæs. Søen er med gangsti hele vejen rundt og hører med til matriklen.

Selve ejendommen består af en række ældre bygninger fra år 1900 og 1943. Boliger samt lader/maskinhus med mere.

Grundstykket er i kommuneplanen udlagt til overvejende åbent lavt og lidt tæt lavt boligbyggeri. Det vil formentlig være muligt at få mere tæt/lavt byggeri jf. udtalelser fra kommunen, hvor de tidligere har tilkendegivet op til 40 boliger indenfor tæt/lavt byggeri. Der vil være gode muligheder for meget attraktive placeringer af disse boliger, idet mange vil kunne få søudsigt og udsigt til natur mod øst. Resten af grundstykket kan med fordel udstykkes i parcelhusgrunde, som der er god efterspørgsel efter i området.

Kommunen er positiv stemt overfor at lave en tilkørselsvej fra den noget større Parkvej og op langs banelinien til området.

Der er krav om udfærdigelse af ny lokalplan for området som helhed, hvilket vil blive købers opgave, idet den så kan tilpasses nøjagtigt til købers ønsker/krav.

Beliggenhed med kun 5 minutters kørsel til motorvejen

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.829,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
24,-
Pris i kr.
3.400.000,-
Afkast %
-1,13 %
Kr./m²
2.101,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1618 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
32548 m²

Faciliteter

Svømmehal
Udsigt
Fitness

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK