SENEST SET
FAVORITTER

Skt. Knuds Torv 7, 8000 Aarhus C

Attraktivt marked til Food - ca.18 boder

1.374.129,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173465Type : Hotel & Restaurant

Attraktivt marked til Food og/eller Konsum med ca. 18 boder/butikker til afståelse

Hermed udbydes en helt unik mulighed for at drive et Food Market og/eller et ?hybrid marked? i form af et miks af små (net) butikker og madboder i Aarhus !

Lejemålet er beliggende på Skt. Knuds Torv 7 i Aarhus' pulserende hjerte - i direkte forbindelse til byens hovedstrøg mellem Banegård og domkirke, hvor mange tusinde mennesker færdes dagligt. Området Skt. Knuds Torv har gennemgået en omfattende renovering/-opgradering samt begrønning, som således fremstår som en multifunktionel plads og et grønt byrum bl.a. med mulighed for at nyde den friske luft i de etablerede siddegrupper på pladsen. Nærværende lejemål har facade direkte ud mod det hyggelige torv, og kan i øvrigt også ses direkte fra Ryesgade. Området vil være perfekt for dig som ønsker en meget central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til både i bil, tog eller bus. Parkering er muligt under og bagved lejemålet.

Lejemålet på ca. 732 m² er beliggende med stor facade direkte ud mod Skt. Knuds Torv og også meget synligt fra Strøget. Facaden er opført med to store porte, som når vejret tillader det, kan åbnes op, hvilket integrerer den multifunktionelle plads foran nærværende lejemål og giver mulighed for, at lade inden- og udendørs aktiviteter flyde sammen herunder også muligheden for afholdelse af arrangementer som f.eks. koncerter, foredrag mm. På pladsen er der som nævnt siddegrupper, hvor man vil kunne nyde maden, der købes i dette lejemål.

Lejemålet er indrettet og komplet ombygget i høj kvalitet til brug for Food Market (tidligere Aarhus Central Food Market) med ca. 15 - 18 boder af varierende størrelser, special designet bar (tidligere Foodie-bar), fælles køkken, personalerum mm.

Lejemålet har en personbelastningsgodkendelse til 349 mennesker og er udstyret med alle lovpligtige foranstaltninger såsom automatisk brandsikringsanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), flugtvejs- og panikbelysning, fritureslukningsanlæg og ikke mindst et komfortventilation, som grundlæggende sørger for, at alle besøgende har et komfortabelt indeklima under deres besøg. Ventilationsanlægget er placeret i kælderen for ikke at optage plads i det attraktive stueplan. En række af boderne har endvidere procesventilation monteret og i øvrigt er alle boder installationsmæssigt forberedt til drift med såvel afløb, el og vand.

Der er bagerst i lejemålet etableret 4 unisex toiletter samt pissoir og et handicap tilgængeligt toilet. Lejemålet byder på gode personalefaciliteter med egne skabe og adgang til 2 badeværelser med både toilet og bad. Der findes endvidere gode lagerfaciliteter flere steder i lejemålet og hver enkelt bod skal have eget lager i boden. Lokalet har rundt om boderne etableret siddefaciliteter i form af både borde og stole, og så er det opsat en fantastisk flot belysning. Gulvene er epoxybelagte og derfor utrolig rengøringsvenlige, hvilket er et klart plus i lokaler med mange besøgende.

I dette lejemål er der investeret massivt med et tocifret millionbeløb for at ramme såvel den helt rigtige indretning og faciliteter, som for at skabe et moderne miljø til brug for Food Market.

Lejemålet fremstår klar til overtagelse, og synes du ovenstående lokaler kunne være interessante for dig eller din virksomhed, så hold dig endelig ikke tilbage med at booke en fremvisning. Lejemålet skal opleves !

Afståelsessum udgør kr. 7.500.000,-.

Kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 og for nærmere materiale på mail:

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Afståelse / pris kr.
7.500.000,-
Årlig leje
1.242.286,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.374.129,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
114.511,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.877,-
Årlige driftsudgifter kr.
131.843,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
180,-

Lokalet

Etage areal
732 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Lagerfacilitet
Parkering
Port
Køkken
Lager

Teknik

Net

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere