Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
2
0
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Find kontorhoteller i hele Danmark

På Ejendomstorvet.dk kan du finde både kontorhoteller, kontorfællesskaber og mindre kontorer i vores store søgeportal. 

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er præcis hvad det lyder som: kontorlokaler, som man kan leje sig ind i med sin virksomhed. Regler og aftaler om binding kan være forskellige fra udlejer til udlejer, men på Ejendomstorvet.dk får du de nødvendige informationer om kontorlokaler, fælles faciliteter som mødelokaler, kantine, coworking, telefonpasning, afstand til offentlig transport og motorvej og meget mere.

Ejendomstorvet.dk er det første skridt på vejen for nye spirende virksomheder, som vil finde det kontorhotel eller kontor, der passer lige præcis til deres behov og budget. Vi lever i en tid, hvor iværksætteriet igen er på vej op, og netop i 2015 har sprunget rekorder for flest nystartede virksomheder siden finanskrisens slutning. Derfor er det mere relevant end nogensinde, at skabe et grundigt overblik over landets kontorhoteller og kontorer.

 

Hvorfor foretrækker mange virksomheder kontorhoteller?

At etablere sin virksomhed i et kontorhotel bærer mange fordele med sig. Det er ofte den billigste, bedste og mest fleksible løsning for mindre virksomheder.

Og når man alligevel står og venter på at kaffemaskinen starter op, kan man jo lige så godt netværke lidt med de andre kontorlejere og få sparring og inputs på sine ideer og metoder.

Rigtigt mange foretrækker også et fysisk kontor, der ikke bare er et rum væk fra tv-stuen eller soveværelset, da det både tapper den professionelle selvfølelse og kan være en koncentrationsrøver.

 

Hvor og hvordan vælger du det rigtige kontorhotel?

Ejendomstorvet.dk giver dig et stort udvalg af kontorhoteller, kontorfællesskaber og mindre kontorer over hele Danmark med flest oplysninger og detaljer om det enkelte lokale. Oftest ligger et kontorhotel i København, Århus, Odense eller Aalborg, men gennem Ejendomstorvet.dk kan du også finde din fremtidige base i de mindre byer i Danmark.

Om du er en nystartet virksomhed, der skal etableres fysisk eller en allerede etableret forretning, der bare gerne vil flytte i noget større, så er Ejendomstorvets søgeportal den mest komplette.

Søg på Ejendomstorvet.dk. Vælg det geografiske område, du gerne vil have kontor i, vælg det interval af m2, der er relevant og se hvilke kontorhoteller og kontorer, du har mulighed for at leje. Kontakt derefter mægler eller annoncør for at aftale en fremvisning.


Søgetip!

Med vores nye søgefunktion, kan du søge på flere veje, postnr., byer, kommuner og landsdele i én søgning. Klik på ”Multisøgning”, tast en søgning i adressefeltet og vælg fra listen. Fortsæt med flere søgninger

OK JEG HAR FORSTÅET
M2

0

ÅRLIG LEJE

LEJE/M2

PRIS

706 Emner fundet (48 sider)

SORTERING EFTER
BELIGGENHED
TYPE
ÅRLIG LEJE
LEJE/M²
PRIS
Beliggenhed (post nr. stigende)
Beliggenhed (post nr. faldende)
Type (stigende)
Type (faldende)
M² (stigende)
M² (faldende)
Årlig leje (stigende)
Årlig leje (faldende)
Leje m² (stigende)
Leje m² (faldende)
Pris (stigende)
Pris (faldende)
Nyeste først
15 pr. side
30 pr. side
60 pr. side
  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO
  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO
  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER

  Husk
  MERE INFO

  ›SE HOS MÆGLER