Erhvervslokaler i Storkøbenhavn

Inden at du påbegynder søgningen efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn og dykker ned i de mange søgeresultater, så kan du i dette afsnit få information vedr. Storkøbenhavn, hvilke områder Storkøbenhavn omfatter, hvordan de grundlæggende transportmuligheder er og hvad fremtiden byder på. Dette vil forhåbentlig give dig nytte ift.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

søgningen efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn. 

Hvad omfatter Storkøbenhavn?

Der er mange muligheder for at finde erhvervslokaler i Storkøbenhavn, som består af hovedstadsregionen og Frederiksbergs Kommune samt Københavns Kommuner. Heriblandt kan du finde erhvervslokaler i Storkøbenhavn i byer fra Ørestad, Gentofte, Ballerup til Valby, Holte, Kastrup og mange flere. Der er altså også tale om større attraktive erhvervsområder, hvor både virksomhedslokaler, lager- og produktionslokaler samt kontorlokaler er beliggende i stor stil. Ved mange erhvervslokaler i Storkøbenhavn findes nært motorvejsnet og store indfaldsveje. Fordelene ved at kigge lidt længere mod fx Ballerup er, at du får mere erhvervslokale for penge og man desuden finder attraktive og pæne erhvervsområder. 

Med så mange muligheder for byer, kommuner og polygonområder, så er vi sikre på at du finder et erhvervslokale i Storkøbenhavn, som matcher dine behov og dit budget.

Transportmulighederne på tværs af Storkøbenhavn 

En stor fordel ved Storkøbenhavn og København i det hele taget, det er de gode og mange forskellige transportmuligheder. Busser er en populær transportmulighed, da man med syv A-busser, S-busser og Natbusser altid er sikret afgang indenfor nærmest tid og sted. Der er selvfølgelig også den anerkendte Metro, som kører hele dagen/natten alle ugens dage. Sidste mulighed indenfor den offentlige transport er S-togene, som med linjer F, A, B, C, E, H og Bx sikrer kontante transportmuligheder til alle erhvervslokaler i Storkøbenhavn. 

Hvis du derimod hellere vil springe på jernhesten, så er der cykelstier at finde langt de fleste steder. Sidst men ikke mindst, så er der jo gode muligheder for at køre i egen bil, men der tages dog forbehold for myldretiden især i Indre by. Hvis du er på vej hjem en sen nat, så er taxaen også altid at finde rundt om hjørnet. 

Så når du søger efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn, skal du ikke være nervøs for dårlige transportmuligheder - der er masser af dem.

Storkøbenhavns fremtid

I forhold til Storkøbenhavns fremtid med fokus på erhvervslokaler i Storkøbenhavn, så er København Kommunes udvidelsesplan især nævneværdig. Dette er et projekt, hvor man frem til 2025 skal skaffe plads til 45.000 flere personer i Københavns Kommune. Derfor har man taget hånd om fire større udvidelsesområder som indbefatter Ørestad/Amager Fælled, Nordhavnen, Valby og Carlsberg byen.

Hvis man ser med erhvervsmæssige briller, så tænker man vel at der mangler bebyggelse af erhvervslokaler? Men frygt ej - man har i det tidligere godsbaneområde ved Dybbølsbro Station og Hovedbanegården planlagt bebyggelse af erhvervslokaler, hvor IKEA bl.a. også kommer til at bo. Med den ekstra bebyggelse har man også valgt iværksættelsen omkring Cityringen såvel som en letbane fra Lyngby til Ishøj. Man må derfor sige at Storkøbenhavns fremtid ser lys ud. Vi forstår i hvert fald godt, hvorfor du leder efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn. 

Gode råd til at finde erhvervslokaler i Storkøbenhavn 

Når du søger efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn, så får du et meget stort og uoverskueligt udvalg. Hvis vi kender situationen ret, så gider du ikke sidde og kigge over 1700 erhvervslokaler igennem, vel? Nej selvfølgelig ikke - det er der ingen der gider sidde og bruge hele dagen på. Derfor vil vi i dette afsnit give dig tre gode råd til, hvordan du finder erhvervslokaler i Storkøbenhavn, som passer til dit budget, dit krav om beliggenhed og erhvervslokalets størrelse. Dermed kan du udelukke mange erhvervslokaler og udelukkende få relevante søgeresultater.

Økonomiske overvejelser

Du og virksomheden har selvfølgelig et rådighedsbeløb samt et budget. Derfor skal du også fremsøge erhvervslokaler i Storkøbenhavn, som matcher Jeres budget - uanset om I søger leje eller salg. Du kan filtrere dine søgninger efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn i henhold til pris - enten salgspris, årlig leje eller leje pr. kvadratmeter. Dermed kan du igen præcisere dine søgninger, så du kun får relevante søgeresultater. 

Her indgår selvfølgelig også en økonomisk overvejelse om hvorvidt du skal eje eller leje. Dette kommer selvfølgelig an på mange forskellige faktorer. Hvis I blot ønsker et erhvervslokale på kort sigt, så vil man ikke finde grund til at binde likviditet i køb af et erhvervslokale. Hvis man gerne vil være i erhvervslokale på langsigtet plan, så var det måske én ide at eje og ikke leje. Dette kommer dog også an på Jer som virksomhed, da man som sagt binder mange penge i køb af et erhvervslokale. Leje af erhvervslokaler i København er generelt mere populært end køb, da man opnår en anden fleksibilitet, man har ikke ansvar for vedligeholdelse og man kan fraflytte hvis virksomheden har fået vokseværk. Ulempen er selvfølgelig at man som lejer ikke opnår en opsparing i lejligheden, da alle pengene går til udlejer. Alt efter jeres fremtidige forventninger, ønsker og økonomi, så bør I beslutte om I skal eje eller leje.

Beliggenhed, beliggenhed og atter beliggenhed 

Du har hørt det før og vi fortæller dig det igen - beliggenhed er essentielt for erhvervslokalet og virksomheden. 

Først og fremmest, så er beliggenhed ift. offentlig transport blevet afgørende for mange medarbejderes valg af arbejdsplads, hvorfor Storkøbenhavn også er et fremragende område at søge efter erhvervslokale i. Storkøbenhavn huser mange muligheder for offentlig transport, som vi tidligere fortalte. Du skal dog stadigvæk medtænke beliggenheden, så dine medarbejdere har forholdsvist let ved at komme ind til erhvervslokalet. Er det tæt på metro? bus? motorvej? og hvordan er parkeringsmulighederne i området? Adgangen til offentlig transport bør du derfor medtænke i søgningen efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn. 

Derudover er prislejet også reguleret ift. beliggenhed. Så hvis du ønsker et billigere erhvervslokale, så bør du nok kigge efter erhvervslokaler i Storkøbenhavns ydre del. Der er dog stadigvæk fordele ved at betale det ekstra for en god beliggenhed, som udover transportmuligheder også udgøres af indkøbsmuligheder med kort afstand til detailhandler og forretningsliv. 

I forbindelse med søgningen efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn, bør du derfor indgrænse søgningen alt efter om du ønsker erhvervslokale tæt på Indre By eller i fx Gentofte.

Erhvervslokalet

Hvor stort skal det være? Skal det være nyistandsat? Rumopdelt? Lyst?

Der er mange overvejelser i forbindelse med søgningen efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn. Du vil selvfølgelig gerne finde det helt perfekte erhvervslokale, hvorfor det også skal matche dine krav, behov og ønsker. Først og fremmest skal du jo finde ud af kategorien, hvor du kan søge indenfor lager, produktionslokaler, kontor, butik, restaurant, hoteller, værksted m.fl.

Når du først har fundet ud af hvilken type erhvervslokale der matcher dig, så kan du igen vælge at filtrere din søgning efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn, hvor du bl.a. kan vælge størrelse af etage- og grundareal. Du skal derefter tjekke erhvervslokalernes information for yderligere detaljer. Her kan du hurtigt danne dig et overblik, hvorfor du forhåbentlig også støder på nogle erhvervslokaler der matcher dine ønsker. Gode ting tager tid, men når det perfekte erhvervslokale i Storkøbenhavn er fundet, så har tiden været det hele værd.

Mere end 1700 udbudte erhvervslokaler i Storkøbenhavn

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal med over 9.500 udbudte erhvervslokaler og investeringsejendomme i hele landet. Alle erhvervslokaler og investeringsejendomme er sat i udbud fra mere end 200 af landets mest kompetente og erfarne erhvervsmæglere, som alle overholder Dansk Erhvervsmæglerforeningens regler for etik, professionalisme og ansvar. Dette er med til at skabe markedets bedste og bredeste udvalg indenfor erhvervslokaler, hvoraf du finder over 1700 erhvervslokaler i Storkøbenhavn. 

Ejendomstorvet.dk er en anerkendt erhvervsportal af danske iværksættere, virksomheder, investorer og pensionskasser, hvoraf der siden 1999 har været udbudt erhvervslokaler fra de danske erhvervsmæglere. Foreningen Erhvervsmæglerbasen startede netop Ejendomstorvet.dk i 1999, da man oplevende stigende interesse for at søge efter erhvervslokaler online. Da Ejendomstorvet.dk er en del af Erhvervsmæglerbasen, så har vi ikke personlig profit i sinde, hvorfor også at alle brugere kan søge frit og uforpligtende. Vi er med til at finde erhvervslokaler i Storkøbenhavn og gøre din søgeproces let og overskuelig. 

Klik dig videre til lignende søgninger

Ejendomstorvet.dk har udbudte erhvervslokaler fra hele landet. Med formidling af erhvervslokaler fra over 200 erhvervsmæglere, så er du sikret et overblik over hele markedet. Nedenunder her har vi samlet lignende søgninger ift. erhvervslokaler i Storkøbenhavn, som du måske ville finde relevante. 

Få de bedste søgeresultater

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde erhvervslokaler i Storkøbenhavn på bedste vis. Derfor har vi også udviklet diverse søgeværktøjer, som du kan drage fordel af i forbindelse med dine søgninger på Ejendomstorvet.dk. I dette afsnit vil vi kort introducere dig for deres funktion og hvordan de kan hjælpe dig med, at få de bedste søgeresultater for erhvervslokaler i Storkøbenhavn.

Filterfunktionen 

Når du søger efter erhvervslokaler i København, så fremsøges over 1700 forskellige emner. Det er uoverskueligt og der er mange irrelevante emner ift. dine ønsker. Derfor har du mulighed for at gøre brug af filterfunktionen, som du finder i venstre side når du har foretaget søgningen. Du trykker blot "se filtre" og derefter afkrydser de mulige filtre. Her kan du vælge om erhvervslokalet skal være indenfor leje eller køb, om du ønsker yderligere afgræsning ift. beliggenhed, hvilken lokaletype du leder efter, grundarealet, prisen og evt. årlig leje. Dermed kan du indstille filtrene, så du kun finder relevante erhvervslokaler i Storkøbenhavn.

Kortfunktionen 

Kortfunktionen finder du i højre side. Her kan du ift. søgningen efter erhvervslokaler i Storkøbenhavn finde ud af hvordan de udbudte erhvervslokaler i Storkøbenhavn er placeret, hvor du kan zoome ind og ud. Hertil oplyses det også på kortet, hvor erhvervslokalerne ligger i forhold til indkøbsmuligheder, transportmuligheder, motorvej, lufthavn m.m. Dermed får du det fulde overblik over beliggenheden. 

Søgeagenten

Sidst men ikke mindst, så er der vores søgeagent. 

Vil du gerne have mulighed for at kunne gemme dine favoritter? Og samtidig også få besked ved nye relevante erhvervslokaler i Storkøbenhavn? Så bør du oprette søgeagenten - helt gratis og uforpligtende. Det eneste du skal angive, er din e-mailadresse og et ønsket kodeord, hvorefter du indstiller søgeagenten ift. dine søgekriterier. Dernæst scanner søgeagenten markedet for erhvervslokaler i Storkøbenhavn døgnet rundt, og fortæller dig når nye relevante erhvervslokaler udbydes. Udover dette kan du vælge at tilføje erhvervslokaler i Storkøbenhavn til dine favoritter, så du kan tilgå dem hurtigt og nemt.

Se hvordan du opretter søgeagenten