SENEST SET
FAVORITTER

Kelstrupvej 73, 6100 Haderslev

Flot ejendom indrettet til restaurant

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 213972Type : Hotel & Restaurant

Velbesøgt af både a'la carte gæster og selskaber

Ønsker man at åbne restaurant med mulighed for også at have selskaber, så er her den helt optimale mulighed i disse utrolig flotte rammer.

Restaurant Dannevang har i mange år været veldrevet og velbesøgt af lokalbefolkningen og områdets mange sommerhusgæster, såvel til a'la carte, buffet og ikke mindst de mange selskaber der har været afholdt på adressen. Stedet er kendt og velrenommeret i området og flere efterspørger genåbning af stedet, som grundet travlhed i ejers anden virksomhed, har været lukket ned i en længere periode.

Ejendommen ligger i Kelstrup Strand, kun få 100 meter fra vandkanten. Der er tale om en meget flot og velholdt ejendom, som byder på indgang via vindfang til receptionsområde, hvorfra der er adgang til ejendommens restaurant-/selskabslokaler, bar, velindrettet industrikøkken med gennemtænkt arbejdsflow samt toiletter. På 1. salen er der 65 m², som kan anvendes til mindre selskaber. Der er mindre kælder under ejendommen.

Bemærk alt inventar i ejendommen ikke medfølger, men kan indgå i en forhandling imellem parterne.

Udover hovedbygningen er der udhus, hvor der er køle- og fryserum samt lager, denne bygning er ikke registret hvilket køber skal acceptere.

Grunden er på i alt 2.546 m² og foruden bygninger er det resterende areal hovedsagligt indrettet til parkeringsareal og belagt med grus. Derudover er der tinglyst en ret for naboen, til at anvende en del af matriklen op til vedkommendes ejendom, til parkeringsareal.

Her er tale om en meget flot ejendom, som er indrettet til restaurant og selskabslokaler, en kommende ejer kan videreføre ejendommen til samme, hvilket efterspørges i området. Alternativ kan ejendommens anvendelse ændres til sommerhus eller privat beboelse (kræver myndighedsgodkendelse)

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
7.216,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.925,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
27,-

Lokalet

Etage areal
485 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2546 m²

Faciliteter

Fryserum
Vindfang
Kælder
Parkeringsareal
Receptionsområde
Toiletter
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere