SENEST SET
FAVORITTER

Oddervej 71, 8270 Højbjerg

Meget velholdt ejendom i Højbjerg

37.000.000,-
3,72 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000152

Meget velholdt gulstensejendom med central beliggenhed i Højbjerg

- 16 lejligheder, 1 erhvervslejemål, 9 garager samt en villa
- Eksklusiv lejlighed på 3. + 4. sal på 146 m² med fantastisk vue ud over området
- Stor negativ saldo på §120 – vidner om et højt vedligeholdelsesniveau
- Alle lejemål på nær ét er gennemgribende moderniseret – al dokumentation foreligger
- Villaen og den store lejlighed i 2 plan, lejes ud på tidsbegrænsede lejekontrakter

På en stor matrikel, som andrager 1.100 m² i det centrale Højbjerg blev der i år 1900 opført en villa på adressen Solbrinken 2. Godt 40 år herefter gik man i gang med at opføre et etagebyggeri med et bebygget areal på 266 m². Ejendommen blev opført i 4 etager ud mod hovedvejen gennem Højbjerg. Oddervej 71-73 blev opdelt i 2 opgange og består i dag af 16 lejligheder – hvoraf ét af lejemålene ligger i ejendommens kælder.

Alle lejligheder fremstår i meget velvedligeholdt stand og er lejet ud til modne mennesker, som typisk har en noget længere lejeperiode end det yngre publikum. Lejeniveauet betragtes som værende markedskonformt – der er 2 lejligheder, som på papiret endnu ikke er løftet ud af den omkostnings-bestemte husleje. Den ene af disse 2 lejligheder er gennemgribende moderniseret, så ved fraflytning kan huslejen på denne enhed hæves med mere end 50%. Alle lejligheder er særdeles velindrettede med central fordelingsentré som giver adgang til hhv. 2 og 3 værelser.

Solbrinken 2 er en villa i 2 plan med et samlet boligareal på 132 m². Stueetagen består af entré, 2 stuer samt et køkkenalrum med spiseplads, hvorfra der er udgang til en hyggelig, velplejet og privat gårdhave – på 1. salen er der endnu en stue, et velholdt badeværelse samt et stort soveværelse. Denne bolig er udlejet på en tidsbegrænset lejekontrakt og kan derfor lediggøres til kommende ejer.

Oddervej 71, 3. + 4. er en lejlighed i 2 plan med et samlet boligareal på hele 146 m². I den nederste etage finder man stort bryggers, stue, kontor samt to soveværelser. Øverst oppe er indrettet et stort lækkert u-køkken i den ene ende med et fantastisk lysindfald fra de 4 veluxvinduer. I den anden ende er fundet plads til spisebord, hvorfra der er et skønt kig ud af det store vinduesparti i gavlen. Her er ligeledes adgang til stor altan, hvorfra man kan nyde udsigten ud over området og Marselisborgskoven.

Ejendommen ligger på en god central placering i Højbjerg med lige under 4,5 km ind til Aarhus Hovedbanegård, 500 meter til en løbetur på en af skovens mange skønne ruter og ca. 1,5 km ned til vandkanten ved Den Uendelig Bro.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.631.533,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.294,-
Årlige driftsudgifter kr.
270.708,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
37.000.000,-
Afkast %
3,72 %
Kr./m²
29.342,-

Lokalet

Etage areal
1261 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1100 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gårdhave
Spiseplads
Kælder
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere