SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 64B, st. t, 4140 Borup

Lyst butikslokale med stor synlighed

113.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007233Type : Detailhandel/butik

113 m² butik med store facadevinduer, simpel planløsning og attraktiv placering. Velegnet til butik, liberale erhverv m.m.

Centralt placeret, lyst og let tilgængeligt for både lejere og besøgende.

Dette attraktive lejemål på 113 m² er beliggende direkte på hovedgaden i Borup og har tidligere huset en butik med boligartikler.

Lejemålets store facadevinduer, der tiltrækker opmærksomhed fra forbipasserende, tilbyder lejemålet en fremragende eksponering for forbipasserende.

Butikslokalet, der udgør størstedelen af lejemålet, er rummeligt og velegnet til detailhandel, servicevirksomheder, liberale erhverv og behandlere som læger, tandlæger og fodterapeuter. Der er også et baglokale, som kan fungere som lager eller kontor, og det inkluderer desuden et mindre køkken og et toilet.

Lejemålet har en praktisk bagindgang, der gør det nemt at håndtere leverancer, og det giver personalet en let adgang. Den store offentlige parkeringsplads i nærheden er en værdifuld ressource, der sikrer bekvem parkering for både kunder og ansatte.

Borup er under en spændende udvikling, da der i den nordvestlige del af byen bygges yderligere 250-300 boliger (rækkehuse og parceller), der dermed kan give endnu flere besøg til butiksstrøget. Der planlægges desuden yderligere områder i byen til byudvikling.

Med byens udvikling og den centrale beliggenhed har dette lejemål stort potentiale for forskellige forretningsmuligheder. Hvis du leder efter en synlig og tilgængelig placering med gode faciliteter og parkering, er dette lejemål en ideel mulighed.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
113.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
113.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.417,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
113 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere